Kiemelt Hírek 2018. július 31.

Három állásban dolgozott az apa, hogy megvehesse kislányának álmai ruháját - videó

Startlap Kiemelt Hírek 2018. július 31.
Nagyon megható felvétel következik.

Egy pennsylvaniai édesapa azt mondta a nyolcadikos lányának, hogy sajnos nem engedhetik meg maguknak a ruhát, amit a kislány kinézett magának az iskolai bálra. Igen ám, de az apa, aki három munkát vállalt el, összegyűjtötte a pénzt az álomruhára, és meglepte vele a lányát.

A lány, Nevaeha Smith az egyik munkahelyén látogatta meg édesapját, amikor a férfi átadta neki az ajándékot. A megható pillanatról videó készült videót, amin a lány apja nyakába borul és sírva örül, több millióan látták már az interneten.

Now this is really what being a dad is all about! 🤗Her dad works three jobs and surprised her with her dream dress for 8th grade formal after telling her it was not a financial possibility. He made it happen and surprised her at his work! Definitely daddy’s little girl! ❤️ We’re so happy we could be a part of it! Happy Father’s Day to all the amazing dads out there that go above and beyond for their kids day in and day out! #styleexchangeboutique #daddyslittlegirl #hardworkingdad #8thgradeformal #welovesurprises #mcdonalds #fathersday*We do not own copyrights to this music

Közzétette: Style Exchange Boutique – 2018. június 16., szombat

Keresés az oldalon