Kiemelt Hírek 2018. június 18.

Harcsagyrosz, halkolbász és Tankcsapda - jönnek a halas napok Tiszafüreden

Startlap Kiemelt Hírek 2018. június 18.
A tiszafüredi halas napokon a Tankcsapda is fellép.

Tiszafüreden, a Halas téren idén három este is a felhőtlen szórakozásról fog szólni. Idén ünnepli ugyanis 40. születésnapját a Tiszafüredi halas napok, a térség legnagyobb kulturális rendezvénye.

Idén július 6 és 8 között immáron negyvenedik alkalommal rendezik meg a nagy sikerű halas napokat a Tisza-tó fővárosában, Tiszafüreden. A rendezvény 1978-ban debütált, és a fő üzenete, a Tisza-tó népszerűsítése azóta is fontos cél.

A jubileumi dátum miatt különleges programokkal készülnek a szervezők. Természetesen mind három napon a halé lesz a főszerep, és a hagyományos ízek mellett különlegességeket is ehetünk majd. Megkóstolhatjuk a hungarikummá nyilvánított tiszai halászlevet, de kipróbálhatjuk a harcsagyrost, a haltepertőt vagy a halkolbászt is. Mint minden évben, idén is szerveznek halléfőző versenyt, ami a három napos esemény egyik legnagyobb érdeklődéssel kísért programja, évről évre egyre több résztvevővel, a nézővel, és persze a kóstolóval.

Fergeteges koncertekkel készülnek a szervezők, a teljesség igénye nélkül ott lesz a Tankcsapda, aminek frontembere, Lukács László az ötvenedik születésnapját ünnepeli, zenélni fog a Wellhello, a Cozomobilis, a Pataky művek, és az Edda is, csak hogy a legismertebbeket említsük. Meghallgathatjuk majd a Kowalsky meg a Vega 15 éves jubileumi koncertjét is, ami szintén a halas napok egyik legkiemeltebb koncertje lesz. Sőt, a szervezők meglepetés sztárfellépőkkel is készülnek.

A belépőjegyeket elővételben kedvezményesen lehet megvásárolni a tixa.hu oldalon.

Idén a rendezvény díszvendége Tiszafüred testvérvárosa, Debrecen lesz.

Forrás:

Tiszafüred.hu

Tixa.hu

Keresés az oldalon