Kiemelt Hírek 2021. február 20.

Hamis papírokkal oltott be embereket egy magyar orvos

Startlap Kiemelt Hírek 2021. február 20.
Botrányos ügyre derült fény a Szent László kórházban. Heti hírösszefoglaló.

Trükkös módon oltott be betegeket egy magyar orvos – lebukott

A Szent László kórház Covid osztályán – ahol a csütörtökön az illegális gyógyszer – kereskedelem miatt elfogott orvos is dolgozik – egy másik doktort is őrizetbe vettek. Részletek

Hadházy: Kósának van durvább ügye is

Fotó: MTI/Kovács Tamás

Hadházy Ákos arról beszélt a Klubrádióban, hogy szerinte Kósa Lajosnak van durvább ügye a csengeri “örökösnő” eseténél. Ebben a cikkben a független képviselő meg is nevezi “az elmúlt 30 év legjobban bizonyítható” korrupciós esetét.

Egy másik cikkben arról olvashatunk, hogy tanúként Kósa Lajos maga mesélte el a rendőröknek, hogy svájci bankokba is elment csengeri “örökösnővel” 2016-ban. Ha kíváncsi vagy, mi volt a látogatásuk célja, kattints erre a linkre.

Szlávik János: El vagyok keseredve, inkább őszre teszem a nyitást

A Dél-pesti Centrumkórház főorvosa a kórházakban aggasztó tendenciát tapasztal, valamint egyértelmű jeleit látja annak, hogy a magyarok jelenleg is egzotikus célpontokra utazgatnakSzlávik János szokatlan hangvételű nyilatkozatot adottBővebben.

“Rosszul érezném magam, ha Orbán Viktor szeretne” – így ért véget a Klubrádió

A 24.hu egy nappal a rádió sugárzási jogosultságának megszűnése előtt interjút készített az emblematikus műsorvezetőkkelVideó.

Karácsony Gergely már másként beszél a miniszterelnök-jelöltségről

Budapest főpolgármestere nem olyan régen még azt mondta, a “háta közepére kívánkozik” egy ilyen kihívás, legfrissebb interjúja során azonban már közel sem volt ennyire elutasítóEbből a cikkből megtudhatod, mit mondott Karácsony Gergely.

Hadházy Ákos indul Zuglóban a Momentum színeiben

A független parlamenti képviselő a bejelentés után azt mondta, az ellenzék csak akkor nyerhet, ha nemcsak beszélnek a változásról, hanem hatalomra kerülve valóban nem fogják ugyanazt csinálni, amit a FideszVideó.

Összeomlás szélén a szlovák egészségügy

Szlovákia kórházaira egyre nagyobb nyomás nehezedik, rekordszámú koronavírusos beteget kezelnek már a szomszédos országban. Minderre még rá is erősített Igor Matovič kormányfő sajtótájékoztatója, melyet a V4 országok szerdai krakkói ülése után tartott. A szomorú fejleményekről ez a cikk tájékoztat. 

A parlamenti képviselők 10 év alatt közel nyolcszorosára növelték a vagyonukat

Számolgattak kicsit a vagyonnyilatkozatok alapján. A tisztségviselők tíz évvel ezelőtti, átlagosan 3,1 millió forintos nettó vagyon mostanra 28 millió forintra hízottBővebben.

Ezentúl Vidnyánszky Attilától is függ, ki kapja a Kossuth- és Széchenyi-díjakat

A Színház- és Filmművészeti Egyetemet fenntartó alapítványának kuratóriumi elnöke, a Nemzeti Színház igazgatója, a Magyar Teátrumi Társaság vezetője, valamint a Magyar Művészeti Akadémia tagja és a beregszászi színház főrendezője újabb feladatot kapottBővebben.

Naponta 1 millió orvosi maszkot fognak gyártani Dunaföldváron

Fotó: Fotó: Getty Images

A Vajda Papír Kft. dunaföldvári gyárában szerdán üzembe álltak azok a gépsorok, amelyekkel napi 1 millió orvosi eszköz minőségű maszkot fognak előállítani. Az elképesztő vállalkozásra errefelé lehet rácsodálkozni.

Keresés az oldalon