Hajdú Pétert kitessékelték a Szigeten az RTL VIP-részlegéből

Startlap - Startlap
Miközben Hajdú Pétert kiküldték, Sebestyén Balázsnak nem okozott gondot, hogy meghívás nélkül az RTL Klub páholyából nézze Dua Lipát. Bulvárösszefoglaló.

Hajdú Pétert kitessékelték a Szigeten az RTL VIP-részlegéből

Az esetet Sebestyén Balázs mesélte el, akinek Hajdúval ellentétben úgy sem okozott gondot, hogy Dua Lipa koncertjét a csatorna saját páholyából nézze, hogy ő sem volt meghívva. Hajdú Péter viszont hiába próbálkozott, neki a “közönséges” VIP-szekcióból kellett élveznie a háromszoros Grammy díjas koszovói-albán énekesnő koncertjét. Bővebben.

Sáfrány Emese közös fotót posztolt új fiújával: TNT Intivel jár

A pornósztárból lett légtornász, aki idén tavasszal szakított most egyéves gyermeke édesapjával, a kilencvenes években népszerű popcsillaga személyében talált rá ismét a szerelemre. Zuber Krisztián és Sáfrány Emese közös képéért és a románc egyéb részleteiért ide kell kattintani.

“Szépen elaludt, kis mosollyal az arcán” – elhunyt Tóth Éva operetténekesnő

A 61 éves Tóth halálhírét férje, Lenblanc Győző jelentette be. Tóth Éva az operaénekes második felesége volt, akiről özvegye azt mondja, annak idején megmentette az életét. Bővebben.

Vastag Csaba eljegyezte menyasszonyát

Az énekes és Evelin tavaly ősszel ismerkedtek meg egymással, és mint később kiderült, első látásra szerelembe estek. Így talán nem olyan váratlan a hír, hogy egy éve sincsenek együtt, de már az esküvőre készülnek. Vastag Csaba és Evelin rózsacsokros, gyűrűs képei és szerelmi vallomása itt nézegethetők.

Meghalt Anne Heche

Axelle/Bauer-Griffin/FilmMagic

A világhírű amerikai színésznő, aki augusztus hatodikán egy háznak csapódott autójával (a helyi rendőrség szerint többféle kábítószer hatása alatt), rendkívül súlyos agysérülést szenvedett. Egy héttel a balesete után a színésznő életét vesztette. A tragikus hírt már családja is megerősítette

Polgár Tünde: Én is mindig valakinek a levetett tornacipőjében jártam, és mégis eljutottam valahová

Nem ezen múlik

– jelentette ki a “luxusfeleségként” elhíresült Polgár, aki immár négy éve jótékonykodik amerikai mintára a Baptista Szeretetszolgálattal közösen a mélyszegénységben élő gyermekek érdekében a tanévkezdés idején. Ő és a baptisták képviselője a Reggeli vendégeként nyilatkozott az akcióról, amelynek célja, hogy megteremtsék a gyermekek számára a lehetőséget a tanulásra. Videó.

Ha azt hitted, Kozsó nem tud már újat mutatni, nagyot tévedtél

Az ország szomorú szamurája olyan frizurát vágatott, vagy talán inkább fonatott, amire nehéz szavakat találni. Hát, íme.

Diane Keaton ritkán látott gyermekeivel együtt jelent meg a vörös szőnyegen

A 27 éves Dexter Keaton és 22 éves Duke Keaton mindketten a 76 éves Keaton örökbefogadott gyermekei. Woody Allen kedvenc színésznője a Grauman’s Chinese Theatre-ben nemcsak fia és lánya, hanem különleges, megható beszéde miatt is figyelemre méltót alakított. Fotók és további részletek itt.

Cardi B kiposztolta bajszos, smink nélküli arcát

Az extrém megjelenéséről híres dalszerző-rapper előszeretettel mutatja meg természetes oldalát is. Cardi B-t ilyenkor nem egyszerű felismerni, az erős festék és jelmeznek beillő ruhái nélkül, ugyanakkor ahogyan az a címből is látható, tőle egy sminkmentes szelfi címén is valami jóval komolyabb dolgot kaphatunk, mint többi híres társától. Fotó.

Egy 6 éves kislány meghívta a szülinapi bulijára György herceget, nem várt reakció érkezett

Karwai Tang/WireImage

A 9 éves György végül nem tudott elmenni az eseményre, de édesanyja, Katalin hercegné jóvoltából a születésnapos kislány különleges ajándékot kapott. Részletek.

(Címlapkép: Schumy Csaba)

Ez is érdekelhet

képcím

"Tényleg arra vártál, hogy bejön?" - Vadon Jani nélkül indult a...

képcím

Vadon Jani 15 év után otthagyja Balázsékat

képcím

Orosz katonai gépet vettek üldözőbe a svédek - fotókon a hét...