Kiemelt Hírek 2018. június 28.

’Ha ránézek, örülök az életnek’ – unokája ad erőt Várkonyi Andrásnak

Startlap Kiemelt Hírek 2018. június 28.
Másfél hónappal ezelőtt veszítette el szeretett lányát.

Várkonyi András lánya, Várkonyi Andrea hosszan tartó, türelemmel viselt betegség után alig pár nappal 39. születésnapja előtt, május elején távozott az élők sorából. A színésznő egy hónappal korábban még játszott egy darabban, nagyon ragaszkodott a színpadhoz és az élethez.

A Barátok közt Vili bácsijának a munka és családja segít a tragédia feldolgozásában.

„Igyekszem a munkámra koncentrálni, ez most nemcsak elfoglaltság, hanem lelki terápia is ezekben a nehéz időkben. Nagyon sokat segít nekem, ahogy a közönség szeretete és a sport is” – nyilatkozta lánya halála után egy héttel, amikor egy szenior sportprogram népszerűsítésében vett részt,

Azóta is aktívan dolgozik, legutóbb a fóti Károlyi István Gyermekkórházban olvasott mesét a gyerekeknek. Unokájával, Balázzsal is a lehető legtöbb időt tölti, úgy érzi, a gyerekek közelsége enyhítheti fájdalmát.

„Nehéz időszakot élek, akasztott embertől nem szokás megkérdezni, hogy áll a levegővel. A lányomról úgysem tudok beszélni. Az unokám nem érezheti a fájdalmamat, még akkor sem, ha hatéves, okos gyerekként olykor nagy intelligenciával feltesz ezzel kapcsolatban néhány kérdést. Természetesen nem zárom ki az életemből, mindenre válaszolok neki. Ha Balázsra nézek, örülök az életnek. Élvezem, ahogy ragaszkodik hozzám, hogy szeret velem együtt bolondozni” – nyilatkozta a Hot! magazinnak Várkonyi András.

Egy hónap múlva már 69 éves lesz az ország Vili bácsija, de egyelőre nem gondol a nyugdíjra, viszont megválogatja, milyen munkákat vállal el.

 

Keresés az oldalon