'Ha fizikailag nem is, de lélekben velük vagyok' - Bódi Sylvi családjától távol töltötte a karácsonyt

A modell a fehér homokot és a napsütést választotta, amit egy csomó bikinis képen mutatott meg.

Szerző: Startlap

Forrás: startlap.hu | 2018-12-25 11:17

Fotó: YouTube/ OVB official Magyarország

Bódi Sylvi nem hagyományos keretek között ünnepli idén a karácsonyt: jelenleg Mikronéziában tartózkodik, ahol főleg a szörfdeszkájával tölti az időt. 

Blikk azt írja, “szívszorító”, hogy Bódinak a szeretteitől távol kell karácsonyoznia, és az Instagramján megosztott írás szerint tényleg hiányoznak neki a rokonai, de azért valószínűleg nem lehet olyan rossz most arrafelé harminc fokban az óceán partján.

A modell egy Mikulás sapkás és egy szörfőzős képet tett közzé az Instáján és a következőket írja:

Boldog Karácsonyt kívánok Nektek! Nálam most így néz ki az ünnep. Nem panaszkodhatok, fehér Karácsonyom van. Születésemtől kezdve – egy alkalmat leszámítva – mindig a családommal töltöttem ezt a napot. Így szoktam meg és így szeretem. Számomra egyébként fontos, hogy ne csak Karácsonykor legyen együtt a család. Az idén sajnos nem így alakult, tőlük távol a világ másik felén, Mikronéziában töltöm a Karácsonyt… Ha fizikailag nem is, de lélekben velük vagyok. Valahogy úgy, hogy a testem itt szörfözik a szebbnél-szebb hullámokon, míg a lelkem a karácsonyi asztalnál fogyasztja a finomabbnál-finomabb házi készítésű ételeket szeretteim körében. Legyen csodás estétek!

Amúgy jó pár tök jó szörfös bikinis képe van, itt lehet őket nézegetni.