Bódi Sylvi falatnyi tangában: Nem újhagyma lóg ki a számból - Videó

Ínycsiklandó felvételt tett közzé a modell.

Szerző: Startlap

Forrás: startlap.hu | 2018-04-02 10:36

Bódi Sylvi a napokban a mikronéziai Pakin Atoll területén kirándult és elmondása szerint nagyon sok izgalmas dologgal találkozott a kiruccanás alkalmával.

#MegKellKóstolni, #NemÚjhagymaLógKiASzámból, #EgyreFurcsábbDolgokatEszem – többek között ezekkel a hashtaggekkel ellátott videót posztolt az Instagram-oldalára a modell.

A felvétel kísérőszövegében leírja, hogy egy helyi barátja, Kumer rengeteg hasznos tudást ad át számára. A férfi kívülről-belülről ismeri a szigetvilágot, „s emellett egy igazi túlélő”.

Kumer a felvételen éppen azt mutatja meg, hogy a pálmafa csemetének melyik része finom és tápláló. Bár az ízletes falatokért meg kell küzdeni, Sylvi szerint megéri a fáradságot.

S hogy a figyelmünk ne lankadjon, amíg Kumer a táplálékért harcol, a volt modell falatnyi tangában igyekszik fenntartani az érdeklődést a videó iránt.

My trip to Pakin Atoll was epic!!! 🏝 My local friend, Kumer knows the place inside out and he is a real survivor! He always shows something new and exciting to me while we are on our cruises. I love that he has a great knowledge about plants and fruits, what to eat and what not to eat in the jungle. 👍🏼 This time I got to know that I can eat a baby palm tree… 🌴😋 Althought it takes a bit of effort to get the tasty part of the plant. It is so yummy! 😋 A Pakin Atollban tett kirándulásom alkalmával nagyon sok izgalmas dologgal találkoztam!! 🏝 A helyi barátom, Kumer kivülröl betéve ismeri a szigetvilágot, s emellett egy igazi túlélö! Mindig tudja, hogy a természetben megtalálható dolgok közül mi az ehetö, iható. Folyamatosan tanulok Töle új dolgokat! Nagyon izgi!! Ebben a kis videóban azt mutatja meg, hogy a bébi pálmafának melyik része finom és tápláló! 🌴😋 Meg kell küzdeni ezekért a falatokért, az tény…viszont megéri, mert nagyon jó íze van neki! 😋 Egy újabb tétellel bövül a szegényes menü, ha számüzetésbe kerülnénk ezen a szigeten. ☺️ @pohnpei_surf_club #JungleStyle #PakinAtoll #Pohnpei #Micronesia #PalmTree #JungleGirl #BabyPalmTree #Tasty #SurvivorMode #IslandStyle #NemKellFinnyáskodni #MegKellKóstolni #NemÚjhagymaLógKiASzámból #EgyreFurcsábbDolgokatEszem #Finom #SylviBodi @cliff_swimwear

Sylvi Bódi (@sylvibodi) által megosztott bejegyzés,

Címlapkép: Instagram

Címkék:

Bódi Sylvi