Gyuricza Dóra pocakot villantott: ha akarná, se tudná már tagadni, hogy babát vár

Startlap - Startlap
Rácz Jenő felesége egy testhez simuló fekete szettben állt a tükör elé. A has határozottan gömbölyödik, Gyuricza pedig szebb mint valaha. Bulvárösszefoglaló.

Fotó: YouTube/Blikk

Gyuricza Dóra pocakot villantott: ha akarná, se tudná már tagadni, hogy babát vár

Rácz Jenő felesége egy testhez simuló fekete szettben állt a tükör elé, hogy megmutassa, hogyan formálta a testét a terhesség. A has határozottan gömbölyödik, Gyuricza pedig szebb mint valaha. Fotó.

Polgár Tünde: Amikor azt mondják, hogy egy luxusfeleségnek milyen könnyű… Tényleg? Tartsál fent négy háztartást és azt irányítsd!

 A Fókusz Yvonne Dederick és a Polgár házaspár közreműködésével készített riportot arról, hogy a pénz igazából nem is boldogít. Íme.

Várkonyi Andrea a TV2 igazgatósági tagja lett

A könyvbizniszen kívül is zajlanak az események Mészáros Lőrinc felesége körül. További információkért katt ide.

Tóth Gabi matyóba bújt, és beoltatta magát Merkely Bélával, aztán ölelkezős csoportképet lőttek Krausz Gáborral

Semmelweis Egyetem rektora egyenesen a Tóth Gabi karján lévő Marika feliratba (Hannaróza második keresztneve) adta be a koronavírus elleni vakcinát. Tóth Vera is jelen volt, szintén harmadik oltásért ment, de húga szárnyalása óta ennek olyan kicsi hírértéke van, hogy a címbe sem fért bele. Galéria.

Meghan Markle 140 millió forintnyi ékszerben ült le mesét olvasni

Chris Jackson – Pool/Getty Images

Harry herceg felesége, aki az utóbbi hónapokat azzal töltötte, hogy mindenkivel megossza, milyen csúnyán bánt vele a a királyi család, és hangos szakítást eszközöljön ki, alighanem inkább csak a nyilvánosságnak szánta, hogy lemond hercegnéi címéről. Egyrészt egy republikánus szenátor megerősítette a pletykát, miszerint Markle magát Sussex hercegnéjeként bemutatva keresi fel a szenátus tagjait, hogy politikai karrierre törjön. Erről a témáról ebben a cikkben írnak. Másrészt az általa írt gyerekkönyv reklám felvételén hiába próbált átlagos anyukának tűnni, aki csak úgy lazán, farmerben és pólóban olvasgat, csak a csuklóján annyi ékszer lógott, amiből budai házat lehetne venni. Videó.

Shane Tusup kommentben írt lírai szerelmi vallomást Szabó Zsófinak

Ami azért nagyon jó, mert így te is elolvashatod a rövid szöveget, ha erre a linkre kattintasz.

Czutor Zoltánék elárulták születendő babájuk nemét: “Az ultrahangnál odaborultam a Zotya nyakába és megköszöntem”

Czutor Zoltán és Czutor-Kilián Zsanett harmadik gyermeküket várják, és a kismamának a kicsi nemét illetően nagy álma teljesült. Ha érdekel a téma, akkor ezt a cikket olvasd el.

Gelencsér Tímea akkora melleket csináltatott magának, hogy munkát kellett váltania

Korábban bűvészsegéd volt, csakhogy az operáció után már nem fért bele a dobozokba. Nem vicc: ide kattintva egy videót találsz, amelyen Gelencsér elmeséli régi karrierje tündöklésének és bukásának történetét.

Gombos Edinát beidézték esküdtnek egy gyilkossági ügy miatt

Az egykori rádiós 2015-ben költözött az USA-ba, és immár amerikai állampolgárként él. Írásából pedig kiderült, hogy a tengerentúlon nagyon komolyan veszik az esküdtek kiválasztását. Gombos Edina fotókkal tarkított beszámolója a történtekről itt nézegethető.

Nem fogod kitalálni, ki lett a világ legszexisebb férfija

John Downing/Getty Images

A People híressé vált címét, amelyet annak idején olyan személyek érdemeltek ki, mint Sean Connery, Mel Gibson, Brad Pritt, George Clooney, Johnny Depp vagy David Beckham, idén olyan valakire osztották, aki maga is meglepődött a magazin választásán, és csodálkozásával minden bizonnyal nincs egyedül. Részletek.

Ez is érdekelhet

képcím

Blikk: Horváth Gréta beadta a válókeresetet

képcím

G.w.M. feleségének a nukleáris fegyverkezés a szakterülete, a...

képcím

Megszólalt a feleség, akit Kulcsár Edina miatt hagyhattak el:...