Gyurcsány az egész országot érintő ígéretet tett Fekete-Győr Andrásnak

Startlap - Startlap
Az még nem eldöntött, hogy egy ellenzéki lista lesz vagy esetleg több. Hírösszefoglaló.

Gyurcsány az egész országot érintő ígéretet tett Fekete-Győr Andrásnak

Fekete-Győr András Gyurcsányt a kollégájának tekinti, „aki a nulláról felépített egy sikeres pártot”. Ha érdekel, mit ígért egész pontosan Gyurcsány a Momentum elnökének, ebből a cikkből kiderül.

A Kreml biztos benne, hogy lesz megoldás a problémákra

Vlagyimir Putyin orosz elnök és Aljakszandr Lukasenka kifejezték meggyőződésüket, hogy hamarosan megoldást találnak minden problémára, amely az elmúlt időszakban felmerült Fehéroroszországban – közölte a Kreml szombaton a két vezető telefonbeszélgetéséről kiadott közleményben. Erről bővebben itt olvashatsz. Míg vezetőik telefonon diskuráltak, ezrek gyűltek össze Minszkben ott, ahol néhány napja lelőttek egy tüntetőt. A megemlékezésről itt nézhetsz videókat.

Vízbe fulladt egy fiatal férfi a Lupa Beachen

MTI/Mohai Balázs

Egy fiatal férfi fulladt bele a Lupa-tóba a strand VIP részén csütörtökön, írta az Indexnek egy olvasójuk, amit a mentőszolgálat is megerősített. A tragikus esetről ebben a cikkben írnak bővebben.

Koronavírus-járvány: a legfontosabb hírek

A hazai járványhelyzet legfrissebb statisztikáját itt találod.

Már gyártják a koronavírus elleni orosz védőoltást. Részletek.

Két magyar pólócsapatnál is van koronavírusos játékos. További információkért erre a linkre kattints.

Halálos baleset a Miskolc Rallyn

A Miskolc Rally szombati második szakaszán (Bánkúti elágazás-Mályinka) halálos baleset történt. A tragédia részleteit és az áldozat személyét ebből a cikkből ismerheted meg.

Orbán Viktor apjáék júniusban csinos összeget vettek ki a Dolomit Kft.-ből

Az Igazságügyi Minisztérium oldalán a hétvégén jelent meg a Dolomit Kft legfrissebb, 2019-es beszámolója. Az adatokra a K-Monitor bukkant rá. A cég fő tulajdonosa Orbán Győző, Orbán Viktor miniszterelnök édesapja. Ha érdekel, mekkora profitot tudott felmutatni tavaly a cég, innen kiderül.

Szégyenről és nevetséges Barcáról írnak a spanyolok

Frank Hoermann / SVEN SIMON / via / augenklick/Fotoagentur SVEN SIMO / dpa Picture-Alliance via AFP

Nem kímélte a spanyol sajtó a Barcelona labdarúgócsapatát, amely pénteken 8-2-re kikapott a Bayern Münchentől a Bajnokok Ligája negyeddöntőjében. Ha kíváncsi vagy, hogyan írnak a katalán csapatról, olvasd el ezt a cikket.

Egyre hatalmasabb a tiszai szemétár

A tavalyi összes szemétmennyiség öthatodát is eléri a Tiszán és mellékfolyóin eddig Magyarországra sodródott hulladék. Kiskörénél két szeméthullámot észleltek, amiknek a kiemelése hónapokig tart. A szennyezés zöméért felelős szomszédok némelyike a füle botját sem mozgatja a magyar kérésekre. Részletek.

60 milliárdos uniós pénzből kezdik felújítani a kórházakat

Ennyi jut 17 állami fenntartású fővárosi egészségügyi intézmény fertőtlenítő célú korszerűsítésére, noha az év elején még több mint kétszer ennyit helyezett kilátásba a miniszterelnök. A felújítandó fővárosi kórházak listáját itt találod.

Sportberuházásokat fújt le a kormány

Négy, sportcélú beruházásról korábban meghozott határozatát vonta vissza a kormány a pénteki ülésén. Az indoklást és a megfeneklett beruházások listáját ebből a cikkből ismerheted meg.

 

Heti hírösszefoglalónkat itt találod >>

Heti bulvárösszefoglalónkat itt találod >>

Ez is érdekelhet

képcím

Jön az olajársapka - Magyarország mentességet kapott

képcím

Lengyelország: Szivárog a Barátság kőolajvezeték

képcím

Beomlott a Krími híd egy szakasza