Greta Thunberg apja lánya depressziójáról nyilatkozott

Startlap - Startlap
Svante Thunberg azt is elárulta: nem támogatta gyermekét, hogy hiányozzon az iskolából a klímasztrájk kedvéért. Bulvárösszefoglaló.

Greta Thunberg apja interjút adott: “Nem a klímavédelemért tettem, hanem azért, hogy megmentsem a gyermekem”

Greta Thunberg édesapjával a BBC készített interjút, amelyben kifejtette, hogy rossz ötlet volt a lánya részéről a klímaváltozás elleni harc frontvonalába állni. Részletek itt.

Ruszó Tibi: Volt olyan, hogy inkább lefeküdtem és aludtam, hogy ne gondoljak az éhségre

A 2019-es X-Faktor győztese az Ökumenikus Segélyszervezet  ételosztásában vett részt két önkéntesként. Ennek kapcsán mesélt a Fókusz kamerái előtt saját megrázó múltjáról. A videóért ide kell kattintani.

“Nehéz, mégis boldog és hosszú élete volt” – 104 évesen elhunyt Somló Tamás édesanyja

Az asszony életéről Somló Tamás özvegye, Margit nyilatkozik ebben a cikkben.

Béres Alexandra fehérneműs fényképeken mutatta meg hibátlan alakját

A finteszedző egy fehérneműreklám keretei között villantotta meg tökéletes testét, méghozzá egy családi vállalkozás kedvéért. Íme a fotók.

Erzsébet királynő megszegte a protokollt unokája kedvéért

Fotó: Chris Jackson – WPA Pool/Getty Images

A szokatlan, de nem egyedülálló eset a december 25-i karácsonyi misére vezető úton történt. Ha érdekelnek a részletek, akkor erre a linkre kattints.

A Drága örökösök színésznője pszichológushoz járt a teste miatt

Mészáros Piroska sokáig nem volt kibékülve az alakjával. Ebből a cikkből megtudhatod, hogyan gúnyolták a színésznőt, és miként küzdött meg azért, hogy elfogadja saját magát.

Így változott Zséda az elmúlt 18 év során

Az énekesnő december 30-án ünnepli 45. születésnapját. Ennek apropóján az alábbi cikkben egy kis időutazást tettek Zséda életében egy csomó fényképpel, valamint felidézték karrierje sorsfordító pillanatát.

Dallos Bogi bugyis fotót posztolt, Puskás Peti büszkén hálálkodott

Nem Béres Alexandra ma az egyetlen, aki fehérneműreklámmal került be az összefoglalónkba: Dallos Bogi is egy márka kedvéért dobta le a textilt. Puskás Peti pedig büszkén kommentelt. A fényképeket és a hozzászólást itt nézegetheted.

Lagzi Lajcsi nehezen dolgozza fel a nők rajongását

A trombitás egy híres fővárosi klubban koncertezett nemrégiben. Az esemény saját elmondása szerint nagyon jól sikerült, azonban megkörnyékezték a nők…

Sváby András: Magánéletileg nagyon rossz évem volt, nem szerettem 2019-et

Kiderült, hogy egy kisebb pénzbírsággal úszta meg a vétkes sofőr, hogy a nyáron belehajtott Sváby kocsijába. A műsorvezető mélyen csalódott az idei esztendőben, és nem csak emiatt.

Ez is érdekelhet

képcím

Elutasították Galambos Lajos halasztási kérelmét, börtönbe...

képcím

Képeken a hét legfontosabb hírei

képcím

Puskás-Dallos Boginak olyan végzettsége lesz, amiről sosem...