Borkai Zsolt felesége: Nagyon megalázott a férjem

Startlap - Startlap
Borkainé Havassy Myrtill nyíltan beszélt többek között arról, mit érzett férje szexbotrányának kirobbanásakor, és hogy látta-e a felvételeket. Sváby Andrásnak adott exkluzív interjút.

Nőiességében alázta meg férje Borkainé Havassy Myrtillt – mondta a korábbi győri polgármester felesége a Heti Napló stábjának. Borkai Zsolt neje Sváby Andrásnak adott exkluzív interjút, amelynek az előzetese már megtekinthető a világhálón. 

“Nagyon megalázott. Egy nőt, a nőiességében megalázni, ez a férfiak részéről a legcsúnyább dolog” – fogalmazta meg Borkainé Havassy Myrtill az érzést, amikor nyilvánosságra kerültek férjéről az adriai jachton, a szexparti közben készült, de általa azóta sem látott felvételek 2019 őszén.

Bár a botrány kirobbanásakor gyűlöletet érzett férje iránt, és a váláson gondolkodott, mára már megbocsátott neki, és továbbra is nagyon szereti – mondta.

Havassy Myrtill hangsúlyozta: a házasságukat mindketten meg akarták menteni, amiben nagy segítségükre volt Várszegi Asztrik. A felvételek megjelenésekor első útjuk az egykori pannonhalmi főapáthoz vezetett, aki egyébként összeadta őket 1989-ben.

A Borkainé Havassy Myrtillel készített exkluzív interjú teljes terjedelmében vasárnap 19 órakor lesz megtekinthető az ATV-n.

Címlapkép: MTI/Krizsán Csaba

Ez is érdekelhet

képcím

Három dolgot vállal Orbán Viktor 2024-re

képcím

Pálffy István elárulta, mennyi volt valójában a fizetése a Hír...

képcím

Orbán Viktor újabb nemzeti konzultációt jelentett be