Gór Nagy Mária 45 kilóra fogyott és megírta végrendeletét

Startlap - Startlap
A koronavíruson átesett 73 éves művésznő állapota nem javul. Bulvárösszefoglaló.

Gór Nagy Mária 45 kilóra fogyott és megírta végrendeletét

A koronavíruson átesett 73 éves művésznő állapota nem javul, szerettei egyre jobban aggódnak érte. Részletek itt.

Gáspár Zsolti Győzikéről: “Egy mentálisan beteg ember, a gyógyszer a legjobb barátja”

Gáspár Győző öccse felháborodott nyilatkozattal reagált testvére “vérlázító” állításaira kettejük viszonyáról. Bővebben.

Bereczki Zoltán elárulta, mivel készül Valentin-napra

Bereczki többször volt kénytelen egyedül eltölteni a szerelmesek nyugatról importált napját, idén viszont már boldog párkapcsolatban ünnepel, és alapos tervei vannak. Íme.

Singh Viki szülinapi tortájával egy fogyitáborban is forradalmat lehetne szítani

Az énekesnő 35. életéve megünneplése kedvéért sem engedett szigorú diétájából, a “süteménye” túlzás nélkül sokkoló. Fotó.

A Trónok harca színésznője is megszólalt Marilyn Mansonról: kikötözte, korbáccsal verte, csak engedéllyel aludhatott

Fotó: Frazer Harrison/Getty Images

A Manson abuzív oldalát leleplező Evan Rachel Wood közleményét követően a Trónok harca első három évadában szereplő Esmé Bianco is kiállt vallomásával. Bianco elég súlyos dolgokról számolt be két éven át tartó kapcsolatuk idejéről, ha érdekel a teljes sztori, akkor ezt a cikket olvasd el.

Németh Kristóf sosem látott fotók kíséretében mesélt élete nőiről: a temetkezési vállalkozók bálján megismert exneje az egész család háziorvosa

Első feleségével szerelmük annyira viharos volt, hogy saját magát is elsöpörte, aztán jött Zita, akivel sok év után, egyik pillanatról a másikra pattantak ki nagy érzelmek az addigi barátságból. De nem itt kezdődik a fontos asszonyok sora, hanem az anyai nagymamánál, és egy gyermekkori, véletlen balesetnek köszönhetően egy különleges személy, Földessy Margit színésznő is felkerült a listára. Az nlc.hu Nők az életemben sorozatában ezúttal Németh Kristóf osztotta meg bensőséges gondolatait a számára legfontosabb lányokról. Bővebben.

Meglepő fordulat: Tihanyi Tóth Csaba felesége szerepet kapott a Barátok köztben

A Novák Lacit alakító Tihanyi Tóth neje saját férjét próbálja majd elcsábítani. A páros mindkét tagja jókora jelentőséget tulajdonít a meglepő felkérésnek, amelynek eredménye már péntek este nézhető. Ebben a cikkben együtt mesélnek a szerepről és arról, hogyan készültek rá.

Pásztor Anna orvosa azt mondta, gyújtson gyertyát a jóistennek, hogy megúszta a “heves táncikálást”

A Dancing with the Stars során lesérült énekesnővel a napokban közölte orvosa, csak a csoda mentette meg attól, hogy bordája átszúrja tüdejét. Pásztor Anna röntgenfelvételekig hatoló posztja a témáról itt nézegethető.

VV Dani a szülinapos Virágról: “Eddig eláll a szar, 19 évig”

Ezek után már senkinek sem újdonság, hogy Virág 19 éves lett. Ide kattintva videón nézheted meg, hogyan ülték meg a villában ezt a jeles eseményt.

Így köszöntötték a születésnapos Jennifer Anistont híres barátai

Fotó: Steve Granitz/WireImage

A Jóbarátok Rachel Greenje idei 52 gyertyája mellé barátnői régi felvételeket küldtek a nagyvilágba. Erre a linkre kattintva te is megnézheted őket.

Ez is érdekelhet

képcím

Megható felvétel Vilmosékről és Harryékről: meglepték a...

képcím

Pásztor Anna megmutatta pilisi otthonát

képcím

Telex: Justin Bieber Tiborcz István kastélyszállójában bulizott...