Gondoltad volna, hogy ennyit keres Dzsudzsák Balázs?

Kiderült, mennyit tehet zsebre a magyar válogatott labdarúgó az Emírségekben.

Szerző: Startlap

Forrás: startlap.hu | 2018-09-23 10:36

A hazai futballszurkolók nagy része újfent csalódásként élte meg, hogy Dzsudzsák Balázs ezúttal sem tért vissza Európába, és egy minőségi, magasabban jegyzett bajnokság helyett ismét a pénz mellett döntött, s maradt az Egyesült Arab Emírségekben. Dzsudzsák pár nappal ezelőtt nyílt levélben számolt be döntésének hátteréről, amelyből kiderült, nem akadt komoly kérője az öreg kontinensről, annak ellenére, hogy legalább öt klubbal hozták össze a nyár folyamán. Így végül az első osztályba feljutó al-Ittihad Kal-ba igazolt.

A levél persze nem számol be arról, amit most a pénzentrum.hu kiderített, a portál szerint ugyanis Dzsudzsák havi 58 millió forintot (!) kereshet új arab klubjában, amit egyetlen európai csapat sem tudott volna kifizetni. A cikk értesülései szerint például a Hamburgnál is azért akadtak el a tárgyalások, mert ledöbbentek a magyar szélső igényeitől.

A drukkerek persze csalódtak, de ha a szívünkre tesszük a kezünket, és egy vállalkozói tevékenységként tekintünk Dzsudzsák pályafutására, megállapíthatjuk, hogy a karriere során mindig a legjobb döntést hozta. Az viszont biztos, hogy nem ő lesz az a labdarúgó, aki beteljesíti a magyar szurkolók álmait.

Mai nap hírei

Megdőlt a hidegrekord és vasárnap még hidegebb jöhet!

agroinform.hu11 órája

Soha nem találnád ki, kivel élt George Clooney a leghosszabb ideig

unilife.hu12 órája

23 éves, dolgozó fiatalt interjúvoltak a HírTV-ben, de elfelejtették közölni, hogy ő a Fidelitas közép-dunántúli vezetője

444.hu14 órája

A Samsung bemutatta legolcsóbb 5G-s mobilját, a Galaxy A32 5G-t

gsmring.hu15 órája

Sylvester Stallone megmutatta csodaszép feleségét és lányait

promotions.hu15 órája

Schmuck Erzsébet petíciót indít

demokrata.hu17 órája

Szombati adatok: nagyot csökkent az elhunytak napi száma

agrotrend.hu18 órája

Koronavírus: Kevesebben fertőződtek meg és a halottak száma is csökkent

168ora.hu19 órája