Gianni és Zita Annoni elmesélték, hogyan jöttek össze: "Beképzeltnek tűnt"

Startlap - Startlap
Gianni az első, még véletlen találkozó során túl fiatalnak vélte későbbi feleségét, Annoni Zitának viszont ennél is súlyosabb problémái voltak Giannival. Bulvárösszefoglaló.

Gianni és Zita Annoni elmesélték, hogyan jöttek össze: “Beképzeltnek tűnt”

Gyönyörű volt, mint most is, de akkor azt éreztem, hogy még túl fiatal

Gianni Annoni és későbbi felesége még 2008-ban, egy olaszországi forgatáson találkoztak először, de a szimpátia csak részben stimmelt. Ha érdekel a házaspár megismerkedésének teljes története, akkor ezt a cikket nézd meg.

Gálvölgyi: Úgy csinálnak, mintha a családi örökségüket osztogatnák, holott az én adófizetői forintjaimból döntik el, kit támogatnak

A korábbi hitvallásával ellentétben ma már egyre inkább politizáló Gálvölgyi új könyve megjelenése apropóján beszélt Kádár Jánossal való találkozásáról, a színházak támogatásáról, és arra is fény derült, hogy kifejezetten határozott elképzelései vannak arról, mikor érdemes egy színésznek meghalnia. Gálvölgyi János interjújának legjobb részeit erre a linkre kattintva olvashatod.

Curtis kiakadt: “Nem estem vissza!!!”

Cáfolja a pletykákat drogproblémái visszatérését illetően Curtis. A rapper közösségi oldalára tett ki egy indulatos közleményt, amelynek szövegéből úgy tűnik, később kihúzott néhány erősebb sort. Curtis írása itt található.

Járai Máté: Kírát egyszer elgáncsolták egy üzletben

Járai Máté állítja, a Nyerő Páros egyik nézője bántotta feleségét. A műsorvezető online interjúban nyilatkozott az őket ért durva kritikákról, elmondta, miért mondott nemet a Budapest Pride felkérésére, és elárulta, kiket tart a legvonzóbbnak a magyar hírességek közül. Részletek.

Videóra vették, ahogy Angelina Jolie és 16 éves lánya Rómában buliznak

Eamonn M. McCormack/Getty Images

Shiloh Jolie-Pitt és 47 éves édesanyja az olasz glam rock együttes, a Måneskin fellépését nézték végigkettesben. A róluk készült felvétel alapján pedig nagyon jól érezték magukat. Videó.

Nagy Bandó András szívműtétéről: “Tíz nap múltán újra edzettem”

A három hónappal ezelőtt fontos operáción átesett 74 éves színművész lányáról, nyári terveiről és egészségi állapotáról nyilatkozott. Bővebben.

Kocsis Korinna 1,5 hónappal a szülés után fehérneműben mutatta meg alakját

A többszörös szépségkirálynő, akit tavaly decemberben jegyzett el párja, májusban adott életet kisfiának. Kocsis Korrina a szülés óta mintegy 10 kilót fogyott, amiről előtte-utána fotókat posztolt közösségi oldalán.

Caramel felesége bejelentette, kisfiút vagy kislányt várnak

Szilágyi Szilvi megmutatta méretes pocakját, és egy hosszú szöveget írt arról, miért örül nagyon hamarosan érkező babája nemének. Részletek.

Johnny Depp dalban írta meg az exfelesége elleni rágalmazási per történetét

Sőt, a dalokat lemezen is kiadják, amely Jeff Beck brit gitárossal közösen készül, és amelynek turnéjához Johnny Depp személyesen is csatlakozik. Bővebben.

Még Amal Clooney is ritkán öltözik fel úgy, mint ahogy a minap lesifotósok fényképezték

Ray Tamarra/GC Images

George Clooney és felesége randizni voltak a Comói-tónál, amikor lencsevégre kapták őket vasárnap. Az emberi jogi ügyvédként dolgozó Amal Clooney egy tőle viszonylag szokatlan, aprócska, szikrázó estélyit viselt. Fotók.

(Címlapkép: press.tv2.hu/TV2)

Ez is érdekelhet

képcím

Curtis: Én, ahogy eddig is, csak zenélni szeretnék, és nem...

képcím

Curtis meghívott vendég volt Orbán évértékelőjén

képcím

Pottyondy Edina úgy szúrt oda Curtisnek, hogy ki sem ejtette a...