Gesztesi Károly családja tízmilliókat veszíthet a koronavírus miatt

Startlap - Startlap
Egyelőre úgy tűnik, egészen pontosan 21 millió forintról lehet szó. Bulvárösszefoglaló.

Gesztesi Károly családja tízmilliókat veszíthet a koronavírus miatt

Egyelőre úgy tűnik, egészen pontosan 21 millió forintról lehet szó. Mi áll az ügy hátterében? Innen kiderül.

Debreczeni Zita először jelent meg nyilvánosan szülése óta: mesélt a babázásról, és amúgy remek formában van

Gianfranco Máté egy hónappal ezelőtt született meg. A mamájával készült reggeli beszélgetést erre a linkre kattintva nézheted meg.

Ismerd meg Gáspár Zsolti testőrét, aki már 20 éve a család szolgálatában áll

Emil a Vacsorakirály péntek esti adásában mutatkozik be. A testőr és egyben mindenes már gyerekkorukban is védte a Gáspár fivéreket, és később, immár alkalmazottként éles helyzetekben komoly szükség volt rá. Fotók és további részletek itt.

Michael Douglas és Catherine Zeta-Jones gyerekei jól megnőttek és gyönyörűek

Fotó: Tommaso Boddi/Getty Images for Netflix

Dylan Michael Douglas 2000 nyarán született, majd 2003 tavaszán követte húga, Carys Zeta Douglas. Mivel Michael Douglas ekkor már az ötvenes éveiben járt, és elég komoly karrier állt a háta mögött, ő maradt otthon a gyermekekkel. Ha kíváncsi vagy, mivel foglalkozik jelenleg a lassan felnőtté váló ifjú Douglas, illetve megnéznéd a családi fotókat, akkor itt folytasd az olvasást.

Peller Anna hónapokon át szellemeket látott: “Egy árny fölém hajolt az éjszaka közepén, és figyelt”

A problémát szakértő segítségével, egy médiummal igyekezett elhárítani, aki szerint a “lény” Peller Anna fényéből próbált energiát nyerni. Ha érdekelnek a részletek, és miért ne érdekelnének, akkor kattints ide, ahol Peller Anna mindenről felvilágosít.

L.L. Junior meglepő vallomása: Régebben lefeküdt egy rajongójával

Úgy tűnik, Hajdú Péterrel összezárva mindenki mindent bevall, hiszen miután Demcsák Zsuzsa ecsetelte házassága kényes emlékeit, plusz felemlegette, hogyan csábította őt szexre annak idején Hajdú, ezúttal L.L. Junior válaszolt váratlan őszinteséggel egy személyes kérdésre. Részletek itt.

Ugye te is emlékszel Hetty nénire a Váratlan utazásból? És azt is tudod, milyen volt fiatalon?

 

 

Jackie Burroughs arcáról alighanem mindenkinek Lucy Maud Montgomery munkássága ugrik be, vagyis a Váratlan utazás és az Anne Shirley-sorozat. Pedig a kanadai színésznő rengeteg filmben és egyéb sorozatban szerepelt. Még harmincéves kora előtt kezdett el filmezni, ennek ellenére a legtöbben nem tudják, hogy festett fiatalon. Igaz, ő maga egyszer úgy nyilatkozott, hogy még fiatal korában is időseket alakított. Erre a linkre kattintva számos képet találsz Hetty néniről, és megismerheted az életét.

Meglepő fordulatok az RTL-en: Az Álarcos énekesben olyan történik, ami még soha, a Nyerő páros bénán elspoilerezte saját magát

Az Álarcos énekes vasárnapi adásában a koronavírusból kigyógyult Gáspár Laci visszatérésénél nagyobb fordulatok is várhatók: Verebély Marcell, a műsor kreatív producere a Fókuszban árulta el, hogy valami olyan dolog történik a következő részben, ami a műsor itthoni történetében még soha nem fordult elő. További információkért kattints ide.

Szerintünk ennél izgalmasabb, ami a Nyerő Párossal esett meg, a kínos dolgok mindig érdekesebbek: a csatorna egy félresikerült Facebook-poszttal gyakorlatilag előre lelőtte, kik azok, akik nem eshetnek ki a következő kiszavazásokon. Bővebben.

Kiss Anna Laura: A párommal egy közös barátunk hozott össze. Mindig ajánlgatott minket egymásnak, de amikor képet láttam róla, akkor nem éreztem motivációt

Kiss Anna Laura az elmúlt időszakban látványosan lefogyott és jóval izmosabb lett. Így az itt olvasható interjúban először az életében oly fontos szerepet játszó sportról és a táplálkozásról kérdezték, ezenkívül szóba került a párja, az, hogy miként hatott az életére a karantén, és természetesen a sorozat is.

Hugh Jackman csak egyetlen pár csizmát visel az új reklámjában, ami ráadásul tök vicces is

Fotó: Lisa Maree Williams/Getty Images

Az ausztrál színész tavaly vált az R.M. Williams ruházati márka nagykövetévé, és meztelen meg azért lett, mert a rövid videó lényege – és egyben azok számára, akik szeretik a pucér poénokat, remek viccek alapja – hogy Jackman annyira komolyan vette a kérést, miszerint kizárólag az R. M. Williams csizmáját viselje, hogy nem is vett fel semmi mást. Íme a felvétel.

Ez is érdekelhet

képcím

Megbüntette a rendőrség L.L. Juniort és G.w.M-et

képcím

Tüntetők és rajongók várták Johnny Deppet - elstartolt a 76....

képcím

Navracsics közölte, hogy Tóth Gabi kórházba került, majd az...