Gáspár Győzőék súlyos balesetet szenvedtek, képeken a frontális ütközés

Startlap - Startlap
Az eset kedd éjjel történt, az autót Gáspár Bea vezette. Napi bulvárösszefoglaló.

Gáspár Győző frontálisan ütközött, durva képek jelentek meg a súlyos balesetről

Gáspár Győző és családja kedd éjjel frontálisan karambolozott egy autóval a 21-es számú főúton. A balesetről Győzike, valamint a rendőrség is megszólalt, továbbá megrázóképek is készültek. Részletek itt.

Szinetár Dóra először mutatta meg Down-szindrómás kisfiát

Szinetár Dóra 2017-ben adott életet Benjámin névre hallgató kisfiának, akiről beszélni viszonylag sokat szokott, ugyanakkor a gyermek arcát sosem mutatta meg. Mostanáig.

Mióta egy pedofil megkörnyékezte a lányát, Som-Balogh Edina elvileg nem tesz fel róla a netre képeket, kivéve persze ha szponzorált a tartalom

Som-Balogh Edina még a nyáron jelezte, hogy egy ismeretlen személy kommentekben, illetve névtelen levélben próbál kislányához közeledni. A színésznő sokat posztolt gyerekeiről, de akkor azt mondta, a történtek miatt megpróbálja visszafogni magát. Ehhez képest bőven vannak képek az Instáján Liliről, és nehéz nem észrevenni, hogy alapvetően ezek döntő többségén a lányát reklámcélra használja. A fotók és további részletek erre a linkre kattintva érhetők el.

Vajna Tímea Jennifer Lopezzel mulatott, és erről közös fotót posztolt

Egy bár kanapéján ücsörgős képről van szó, amelyen Andy Vajna özvegyén és a világhírű énekesnőn kívül Návai Anikó is látható. Kattintás után nemcsak a fényképet nézheted meg, hanem arra is fény derül, hogyan futhatott össze Vajna és Lopez.

Eljárás indult Sebestyén Balázsék reggeli műsora ellen

Az ügyben már a múlt héten döntés született, a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság Médiatanácsa azonban nem verte nagydobra a dolgot.

Vajna Tímea sógora a Honfoglalás betétdalára altatja a terrierjét

Visváder Tamás nevét még sokan nem tudják fejből, de érdemes megjegyezni, mert ő Vajna Tímea húgának, vagyis Palácsik Lillának a férje. És ő volt az, aki a minap az Insta-sztorijában mutatta meg, milyen hazafias idillben telnek napjai, jobban mondva kutyájának napjai. Visváder bukolikus videója a háttérben üvöltő Demjén Rózsi-számmal ezen az oldalon élvezhető.

Palvin Barbival készített karácsonyi reklámot a Victoria’s Secret

Több év közös munka után idén tavasszal Palvin Barbara végre a Victoria’s Secret legendás angyalainak egyikévé avanzsált, így a márka szokásos karácsonyi szpotjába is bekerült. Erről a csodaszép magyar modell csak egy rövid pillanatképet mutatott, de már elérhető a reklémról készült werkfilm, ami talán még a végső felvételnél is izgalmasabb lehet.

L.L. Junior nagy gesztust tett Hopp Csilla felé

Úgy tűnik, a zenész és gyermekei édesanyja között a kis Dávid halála óta csúnyán elmérgesedett viszonyban valódi fordulat állt be.

Emily Ratajkowski olyan valószínűtlenük tökéletes feneket villantot, hogy azóta sem térünk magunkhoz

A 28 éves brit modellt minimum szoborba kéne önteni. A fotóért ide kattints.

Öt világhírű nő, akik a 40-en túl is megmutatták mindenkinek meztelen testüket

Fotó: Neilson Barnard/Getty Images

Ez is érdekelhet

képcím

Kulcsár Edina új párja visszaüzent Sebestyén Balázsnak

képcím

Pierrot: Oláh Ibolya nem mond igazat

képcím

Megfosztották királyi és katonai címeitől András herceget