Kiemelt Hírek 2019. november 06.

Gáspár Bea: Hazánk nincs, ennélfogva gasztrokultúránk sincs

Startlap Kiemelt Hírek 2019. november 06.
Gáspár Bea főzésen kívül családi titkokról is mesélt. Bulvárösszefoglaló.

“Rengeteget hakniztunk együtt, és nem tőlem kérnek autogramot, hanem tőle. Ő a hozsanna a magasságból, ő a nagyasszonyunk, tényleg ő az. Én, Gáspár Győző sosem gondoltam volna, hogy engem a méltóságos Bea asszony fog eltartani”

Egy hosszú és érdekes interjút készített az nlc.hu Gáspár Beával, akit Győzike is elkísért, és ígérte, nem szólal meg, de azért az elején csak elmesélt néhány dolgot ő is. Főzésről, az életük valódi oldaláról, gyerekekről, cigányságról, és még sok minden másról beszélgettek, feltűnően őszintén. Az interjú teljes szövege itt érhető el.

 

Shane Tusup megvillantotta új barátnőjét, Hosszú Katinka a fiújával baywatchozott a tengerparton

A bajai úszónő és Gelencsér Máté tűzpiros úszódresszben, illetve fürdőnadrágban pózol Katar fővárosában azon a képen, amelyet Hosszú Katinka kevesebb mint egy napja posztolt, és amely alig pár órával azután került fel a közösségi oldalára, hogy volt férje közös szelfit mutatott új párjával. Mindkét fényképet megnézheted, ha rákattintasz erre a linkre.

Esztergályos Cecília már megvette a saját sírhelyét

“Senkinek nem kívánom azt, amit velem csináltak” – mondta Vajna Tímea a közeli barátairól, miközben annyira sírt, hogy beszélni is alig tudott

Vajna Tímea nehezen formálta a szavakat a sírástól, amikor a Mokka stúdiójában a jótékonysági  aukcióról kérdezték, amelynek során egykori férje személyes tárgyai kerülnek kalapács alá. Az özvegy nemcsak az árverésről, hanem személyes dolgokról is mesélt, és szemmel láthatóan nagyon rossz állapotban van. A beszélgetést ebben a cikkben nézheted meg videón.

Sarolta szakasztott mása valakinek, akire egyáltalán nem is gondolnánk

Fotó: Pool/Samir Hussein/WireImage

Anyját leszámítva nagyjából már mindenkinek a neve felmerült, amikor azt találgatták, kire hasonlít Vilmos és Katalin középső gyermeke: szóba jött már többek között a királynő, illetve Diana hercegné is. A kislány egyik rokona a napokban feltöltött egy saját magáról készült gyermekkori képet, amiből egyértelművé vált, mi a rejtély megoldása, a fotót elnézve ugyanis először rögtön azt hittük, hogy Saroltát látjuk viszont.

Új műsorral tér vissza Havas Henrik 

Bírság járhat Terry Black temetéséért – íme a szertartás videón

A minap vettek végső búcsút Terry Blacktől gyermekei és barátai jelentlétében. A 72 éves előadóművész szertartása saját akarata szerint zajlott, azonban emiatt akár büntetést is kiszabhatnak. Kattintás után kiderül, miért, továbbá egy videót találsz a temetésről.

Elhunyt húgából meríti az erőt az x-faktoros 

A dél-afrikai származású, 40 éves Herbert Shaw-ról van szó, aki testvére halálán kívül azt is megosztotta, miként került Magyarországra.

11 híres filmjelenet, amit azóta is nagyon bánnak a szereplők

Nicole Kidman, Sean Connery, Gordon Ramsey, Emma Watson, Jim Carrey, Kate Winslet, Sharone Stone: ők mindannyian részt vettek olyan filmekben, illetve jelenetekben, amelyeket ma már szinte biztosan nem válallnának.

“Életemben ilyen rosszul nem voltam” – Farkasházi Réka beszámolt súlyos betegségéről

 

 

A színésznő az Instára feltöltött legfrissebb bejegyzésében árulta el, mi történt vele az elmúlt napokban.

Keresés az oldalon