Garázdaság miatt eljárást indítottak a fideszes propagandista ellen

Startlap - Startlap
Bede Zsolt március 15-én pénteken inzultálta a Momentum egyik parlamenti képviselőjét, amelyről videófelvétel is készült.

Azt írja a Telex, hogy eljárást indítottak az egyik kormánypárti propagandaoldal, a Vadhajtasok.hu szerzője, Bede Zsolt ellen.

Tegnap, március 15-én Bede leköpte Bedő Dávidot, a Momentum országgyűlési frakcióvezetőjét, miután előtte trágár módon üvöltözött vele.

Bedő és párttársa, Orosz Anna a belvárosi Polgári Mulatóban futott össze Bedével, miután azért mentek oda, hogy kérdéseket tegyenek fel a hatalom mellett állóknak, akik ott “lelki békemenetet” tartottak éppen.

Egy olyan pólót akartak átnyújtani Bayer Zsoltnak, amelyen a Ki a valódi felelős” felirat volt olvasható, illetve kérdéseket akartak feltenni az újságírónak, hogy megtudják, szerinte ki a felelős a kegyelmi ügyben.

Bede Zsolt azonban az útjukat állta, kitépte Bedő kezéből a pólót, majd trágár módon üvöltözött vele, letépte a kokárdáját és le is köpte a momentumos politikust. Minderről videó is készült. 


Egy a médiában megjelent felvétel alapján a BRFK hivatalból indított eljárást garázdaság vétség gyanúja miatt egy belvárosi szórakozóhelyen a nemzeti ünneppel összefüggésben tartott rendezvényen történtek miatt – írta a rendőrség az ügyről, Bede Zsolt nevének említése nélkül.

Ez is érdekelhet

képcím

Tagadja a rendőrség Magyar Péter állítását

képcím

Nyomoz a rendőrség a Richter Cirkuszban történt súlyos baleset...

képcím

Tömeges iskolai rosszullét: a gondnok okozta, "heccből" nem szólt...