Ganxsta Zolee: Inkább éhen döglök, mint hogy pizzafutárnak álljak

Startlap - Startlap
Zana Zoltán annak ellenére sem hajlandó civil munkára, hogy a járvány lelkileg és anyagilag egyaránt súlyosan megviselte. A zenészt az RTL Klub húzta ki szorult helyzetéből. Bulvárösszefoglaló.

Ganxsta Zolee: Inkább éhen döglök, mint hogy pizzafutárnak álljak

Számos kollégájával ellentétben Zana Zoltán nem hajlandó civil munkára, annak ellenére sem, hogy a pandémia lelkileg és anyagilag egyaránt súlyosan megviselte. A zenészt az RTL Klub húzta ki szorult helyzetéből. Ha érdekel a téma, akkor ezt a cikket olvasd el.

Elhunyt a Rendőrakadémia sztárja és Jugoszlávia világszerte ünnepelt egykori operacsillaga

A mai napon kétszeresen gyászolunk, ugyanis 73 éves korában meghalt Marion Ramsey színésznő, valamint a 98 éves Biserka Cvejic szerb mezzoszoprán is távozott az élők sorából. Ramsey haláláról és munkásságáról itt, Cvejicről pedig erre a linkre kattintva olvashatsz.

Szegedi Fecsó: Nekem egyáltalán nem okoz kellemetlenséget, hogyha párom szülei egyidősek velem

A Vasvári Vivien ismertségét elirigylő, és maga is celebbé váló volt férj, aki amúgy jelenleg gyakorlatilag Vivien hasonmásával jár, beavatta az érdeklődőket új kapcsolata, illetve a fiatal nők iránti vonzalom rejtelmeibe. Bővebben.

Havas Henrik: Megőrültem a Jáksótól, amikor a csúnyaságával, az ádámcsutkájával, az állával volt elfoglalva

Ugyan Jáksó László személyesen is több ízben beszélt már az álláról, de kisebbségi komplexusainak világába először Havas Henriktől kaphattunk (túl) mély betekintést. Részletek itt.

Exkluzív interjú készült Zalatnay Sarolta lányával

Anyukája kérésére gondolkodás nélkül hazaköltözött Angliából négy év után, maga mögött hagyva a családját és karrierjét. Benedek Nikolett élete végéig hálás lesz Zalatnay Saroltának, amiért örökbe fogadta őt, és így nem intézetben, szülők nélkül kellett felnőnie. A BEST magazin podcastinterjúi sorában ezúttal Benedek Nikolett-tel beszélgettek. A teljes felvételt erre a linkre kattintva hallgathatod meg.

Jennifer Lopez feneke az Instagramon négymillió lájknál jár

Fotó: Jamie McCarthy/Getty Images

Az énekesnő legfrissebb fotója, amelyen egy szuper Dior kalapban nézegeti a homokos testén feszülő alsóját, alig pár óra alatt kitörő népszerűséget ért el. Íme a fénykép.

Válogatott olasz focista jegyezte el Varga Viktóriát

Az elbűvölő szépségű magyar modell olyan lánykérésben részesült Graziano Pellé részéről, amiről alighanem minden nő álmodik. Mondjuk nyolc év után talán ez nem is olyan meglepő. Fotók, videók és további részletek itt nézegethetők.

Egy ismert metálzenekar gitárosa is a Capitoliumba behatoló tüntetők között volt

A washingtoni Capitolium szerdai ostromán készült felvételeken tökéletesen látszik Jon Schaffer arca. A zenész agresszív nyilatkozatot adott a sajtónak. Fotók és további részletek ebben a cikkben.

Kisó és Kovács Áron újra együtt ülnek mikrofon mögé: “Már félszavakból is megértjük egymást”

A több mint egy évtizede közösen dolgozó páros a nagy közönségkedvenccel, a Slágerlistával térnek vissza a hallgatókhoz. Kisó és Kovács Áron ebben a cikkben mesélnek az új feladatról és a műsorról.

Világhírű zenészek és színészek, akikről nem is gondolnád, hogy beteg gyermekük miatt vonultak vissza

Fotó: Andrew Chin/Getty Images

Talán Michael Bublé lehet a kivétel ebből a felsorolásból, hiszen ő nagy nyilvánosságot adott kisfia rendellenességének, és végül két évre teljesen szüneteltette a munkáját. Több más kollégája viszont már kevésbé nyíltan kezelte hasonló drámáját, vagy éppen nem kaptak akkora hírverést, a közönség sokszor csak annyit vett észre, hogy kedvencük eltűnt a képernyőről, színpadról.

Ez is érdekelhet

képcím

Jáksó László egy szőrös fenékhez hasonlította Sebestyén...

képcím

Tóth Gabi a földön fetrengett a TV2 műsorában

képcím

Mazsit hibáztatja fia haláláért Berki Krisztián édesanyja