Galla Miklós megint levelet írt: "Kedves Miniszterelnök Úr, kérem, segítsen"

Startlap - Startlap
"Itt ismét Galla Miklós. Köszönöm a szellemes válaszát. Sajnos az ügy azóta sem oldódott meg." Orbán Viktor néhány nappal ezelőtt kommentben jelezte, hogy egyáltalán nem illetékes a Karinthy-gyűrű kérdésében. Esti hírösszefoglaló.

MTI/Mohai Balázs

Galla Miklós megint levelet írt: “Kedves Miniszterelnök Úr, kérem, segítsen”

“Itt ismét Galla Miklós. Köszönöm a szellemes válaszát. Sajnos az ügy azóta sem oldódott meg.” Orbán Viktor néhány nappal ezelőtt kommentben jelezte, hogy egyáltalán nem illetékes a Karinthy-gyűrű kérdésében. Íme a legújabb levél.

Verseny közben gázolták el az ultrafutó Lubics Szilviát: “Egy nagy ütést éreztem hátulról a csípőmön, a következő pillanatban a levegőben voltam”

A szabályokat betartva, egy jól belátható, egyenes szakaszon futott, és több tábla figyelmeztette az autósokat, amikor “az autóvezetésre totálisan alkalmatlan” sofőr megjelent. Mi történt? Innen kiderül.

Orbán Viktor elmesélte Kötcsén, amikor 30 évvel ezelőtt együtt vacsorázott Soros Györggyel, Kövér Lászlóval és Ungár Klárával a Múzeum Kávézóban

Orbán jövő tavasszal a “magyar hivatás” folytatására készül, és a kormányoldal mindenben jobb, mint az ellenzék. Kiderült, miről szólt a Fidesz zárt körű politikai évadnyitóján a miniszterelnöki beszéd. Részletek

Erdő Péter: Több mint 75 ezer hívő regisztrált Ferenc pápa budapesti miséjére

MTI/Mónus Márton

Ferenc pápa részvétele a záró szentmisén nagyon erős jelképes üzenetet hordoz öt kontinens ezerkétszáz millió katolikusa számára, aki a következő napokban Magyarországra figyel majd. Bővebben.

Presszónak csapódott a BMW: durva képek a halálos balesetről

A tragikus baleset vasárnap reggel történt Dunavarsánynál, az autó sofőrje meghalt, utasa életveszélyes sérüléseket szenvedett. Fotók és további részletek itt.

Iványi Gábor Budapest díszpolgára lett

Karácsony Gergely kötelességének érzi Iványiék támogatását, mert “Orbán Viktor bosszújáról van szó”. Iványi azt mondja, nem fognak félreállni, ha kell, eltűrik a hatalom által gyakorolt erőszakot: “jobb a kerekek alatt lenni, mint egy lenni a kerekeknek akár csak egy küllőjével is, amelyek eltaposnak bárkit”. Bővebben.

Jövőre indul a vakcinagyártás Debrecenben

A nemzeti oltóanyaggyárból évente több mint 20 millió vakcina érkezik majd. További információkért katt ide.

39 évesen meghalt Sarah Harding, a Girls Aloud énekesnője

Dave J Hogan/Getty Images

A kétezres évek egyik legsikeresebb brit popcsapatának tagja tavaly augusztusban jelentette be, hogy beteg, és állapota rendkívül súlyos. Sarah Harding életéről és halála körülményeiről ebben a cikkben írnak.

Kialudt az olimpiai láng Tokióban

Helyi idő szerint vasárnap este véget ért a mozgássérültek, látássérültek és enyhe értelmi sérült sportolók legnagyobb sporteseménye. A rekordszámú versenyző részvételével megtartott XVI. paralimpiáról 16 érmet hoz haza a magyar küldöttség. Ha érdekel a téma, akkor ezt a cikket nézd meg.

Egyetlen hétre visszatér az igazi nyár

Jelentősen melegszik az idő, a hét vége felé a hőmérséklet a 30 fokot is megközelítheti. A következő napok időjárás-előrejelzése itt olvasható.

Ez is érdekelhet

képcím

Magyar erre az öt kérdésre vár választ Orbántól

képcím

Ez volt Orbán első fizetett munkája - A hét legfontosabb hírei...

képcím

Magyar Péter máris veri Orbánt és a Megafont a Facebookon