Ismét együtt Szegedi Fecsó és Bea

Startlap - Startlap
A szakítás olyan komoly port vert fel, senki nem gondolta volna, hogy valaha összejönnek. Heti bulvárösszefoglaló.

Ismét egy pár Szegedi Fecsó és Bea

A Blikk szúrt ki egy fotót Fecsó Insta sztorijában, amin egy női alkar látható, rajta egy tetoválás, a felirat Fecsó. Ezzel kapcsolatban aztán a lap felhívta Beát, aki jelezte, hogy tényleg kibékültek. Ide kattintva az is kiderül, hogy jóval hamarabb, mint azt bárki gondolta volna. Részletek

Tóth Gabi interjúban magyarázkodott az elmúlt napok botrányairól, aztán letiltotta azt is

Ahogy Kajdi Csabát és Lakatos Márkot is, akik kritikával illették őt. Majd kiposztolt egy képet alvó kislányáról, miután megígérte, hogy soha többé nem mutogatja Hannarózát. A babafotó és a hozzá tartozó háttérsztori itt, a letiltós ügy részletei meg itt találhatók.

Kiszivárgott II. Erzsébet temetésének részletes forgatókönyve

A London Bridge-hadműveletet a halál beálltának hivatalos orvosi megerősítése pillanatában indítják el, és egészen az uralkodó temetéséig követni kell. Ha a királynő halála bekövetkezik, a brit államnak soha nem látott méretű szervezései feladattal kell szembesülniBővebben.


Sean Gallup/Getty Images

Schobert Norbi jobb oldala teljesen lebénult

28 percig feküdt magatehetetlenül az utcán, a szomszédja talált rá, aki hiába beszélt hozzá, a fitneszedző nem reagált. A történteket Balázsék műsorában idézte fel szerda reggel, ahol arról is beszélt, hogy a túl sok stressz vezetett a rosszullétéhez. Részletek

Kiderült, mennyibe kerülhetett Majka esküvője

A Blikk utánajárt, mire mennyit költhetett az álompár, akik 10 év és két gyermek után álltak oltár elé. A pontos számokért erre a linkre kell kattintani. De még ezzel sem ér véget a Majka-Dundika esküvőt követő hírcunami: végül a rapper is megosztott egy képet a nagyszabású eseményről, amelyet itt nézegethetsz.

Megjelent Tóth Andi és Makranczi Zalán ágyjelenete

 “Nyilván ez egy munka, tehát nyeltem egyet” – kommentálta a helyzetet az énekesnő, akinek nem volt felhőtlen élmény, hogy a Mintaapákban a szó kicsit szorosabb értelmében kellett összemelegednie Szinetár Dóra férjévelVideó.

Kajdi Csaba megmutatta párját, Dávidot

A kapcsolat eddig sem volt titok, de szerette volna megóvni Dávidot a nyilvánosságtól. Erre már nincs szükség, amit a jókora adag nyaralós képükkel bizonyított egyenesen Franciaországból. Fotók.

Retteg Lagzi Lajcsi, a gyerekeit is elköltöztette otthonról

Berecz Valter

Korábbi hír, hogy csalók keresték meg Lagzi Lajcsit, azt ígérték, felmentetik minden vádpont alól és ezért 200 millió forintot kértek. A trombitaművész azonban szólt a rendőrségnek, így a segítségével három embert sikerült letartóztatni. Azóta újabb, nem éppen megnyugtató fejlemények is történtek az ügyben. A zenész beszámolóját itt olvashatod.

Berki Mazsi: “Rám húzta a kormányt és le akart tarolni” – sokkot kapott a celeb kismama az agresszív buszvezetőtől

Közúti incidens főszereplője lett Berki Mazsi. A kismamát egy helyi járat agresszív sofőrje szorította le az útról, ezután egy órán át zokogott a sokktól – írja a Bors. A megdöbbentő esetről ő maga számol be ebben a cikkben.

Horváth Éva második fia megszületett: itt az első kép

Ahogy az várható volt, azért a nevet is sikerült kiválasztani – korábban Horváth már a kommentelőkhöz fordult kétségbeesésében segítségért. Fotó és további részletek itt.

Ez is érdekelhet

képcím

Bevonult a baracskai börtönbe Lagzi Lajcsi

képcím

Ferenc pápa: Még élek! - a hét legfontosabb eseményei képekben

képcím

Elutasították Galambos Lajos halasztási kérelmét, börtönbe...