Gabriella Spanic visszatért Magyarországra: videón jelentkezett be Budapestről 

Startlap - Startlap
Minden értelemben visszatér: szombat este ismét a Dancing with the Stars műsorában lesz látható. Bulvárösszefoglaló.

Fotó: TV2

Gabriella Spanic visszatért Magyarországra: videón jelentkezett be Budapestről 

Minden értelemben visszatér: szombat este ismét a Dancing with the Stars műsorában lesz látható. A titokzatos felbukkanásával kapcsolatban készült rövid felvétel itt elérhető.

Tóth Gabi: Mi közöm van nekem a politikához?

Kínosan ügyelve arra, hogy ne derüljön ki, kik azok az “ők”, és mik azok a “nézetek”, amelyekkel nem ért egyet, Tóth Gabi arról számolt be, hogy “folytatják a gyűlöletkampányt” ellene. Az énekesnő egy meg nem nevesített újságíróról mesélt el egy történetet, és állítja, “aljas”, “primitív” eszközökkel igyekeznek hitelteleníteni őt, mert “más a hitem, az életmódom, más dolgokat képviselek, mint amit szerintük kellene”. Íme a teljes szöveg.

Cseh László: Kimondott célként fogalmazódott meg az, hogy meg kell törni a versenyzőt

A 24.hu nagyinterjút készített Cseh Lászlóval, aki a tokiói olimpián 36 évesen visszavonult, és jelenleg saját bevallása szerint legfeljebb a zuhanyzóban vagy nyaralás közben találkozik a vízzel. Miután megbeszélték deres halántékát, felszedett kilói számát, hogy mit csinál az életével ilyenkor az az ember, akinek évtizedeken át minden másodpercét megtervezték, a tengerpartnál súlyosabb vizekre eveztek: Turi György edző és a Kőbánya SC embertelen módszereiről volt szó, ahol 

“annyira tönkrevágtak minket, hogy nem telt el úgy edzés, hogy valaki ne sírt volna a medencében”

– fogalmazott. A beszélgetésért ide kell kattintani.

Gubás Gabi Meryl Streep és Margaret Thatcher esetéhez hasonlítja, hogy eljátszotta Dobrev Klárát

Gubás szerint az Elk*rtuk, amely a 2006-os események középpontjába már nem is Gyurcsány Ferencet, hanem az őt miniszterelnök-jelöltként váltó feleségét helyezi, olyan, mint amikor Az elnök emberei című filmben feldolgozták a Watergate-ügyet, vagy A korona és a brit királyi család története. Részletek.

Tom Hanks véletlenül belesétált egy esküvőbe a tengerparton, és imádták érte

Frederick M. Brown/Getty Images

Hanks lassan hivatalos esküvői sztárvendég is lehetne, ez már a sokadik alkalom, hogy hívatlanul betoppan egy ilyen eseményre. A menyasszony odáig volt a színészért, és arról mesélt, milyen sokat bókolt nekik, sőt, szerelmi tanácsokat is adott. Jó hír, hogy a jelenetről van egy videó.

Kowalsky megszólalt tönkrement házasságáról

“Egy 25 éves, 2 gyerekes lányt választott helyettem. Szomorú ez a történet. (…) Nagyon el vagyok keseredve”

– nyilatkozta a napokban felesége és négy gyermekük édesanyja, Valéria. Balázs Gyula szűkszavúan reagált, és láthatóan nem örült neki, hogy az ügy ilyen nyilvánosságot kapott. Bővebben.

Végelszámolás indult a cég ellen, ami Vajna Tímea 40 milliárdos öröksége volt

Az Andy Vajna hagyatékát tömörítő AV Perfect Kft.-nek jelenleg 1,6 millió dolláros tartozása van, de ebbe az osztalék is beszámításra került. További információkért katt ide.

Elrabolhatták a Fekete Vonat frontemberének 16 éves lányát

Beat, vagyis Fehér Tibor a rendőrséghez fordult. Azt mondja, lánya udvarlója “önkényesen a feleségévé akarja tenni” kiskorú gyermekét. Az esetről ebben a cikkben írnak.

Venczel Vera özvegye: “Már nem maradt ereje élni ennek a gyönyörű nőnek”

Az iparművész Czapp György úgy érzi, nem biztos, hogy életnek lehet majd nevezni azt, ami felesége halála után következik. Czapp maga is évek óta küzd egy halálos betegséggel. Kettejük kálváriájáról itt nyilatkozik.

Cristiano Ronaldo hatszoros apuka lesz

Nicolò Campo/LightRocket via Getty Images

A Manchester United focistája és barátnője ikreket várnak. És erről az ultrahangfelvételt is megmutatták. A fényképes bejelentés és Ronaldo további gyermekei erre a linkre kattintva nézegethetők.

Ez is érdekelhet

képcím

Kvíz: mindent tudsz a sztárokról 2023-ban?

képcím

Vajna Tímea újra férjhez ment

képcím

Tóth Gabi és Krausz Gábor hivatalosan is elváltak