Kiemelt Hírek 2020. december 02.

Gabriella Spanic és Stohl András flörtje: "Önök nem látják, hogy néz rám"

Startlap Kiemelt Hírek 2020. december 02.
A TV2 új csillaga nyíltan vállalja Stohl iránti vonzalmát. Bulvárösszefoglaló.

Gabriella Spanic és Stohl András flörtje: “Önök nem látják, hogy néz rám”

A TV2 új csillaga örök szingliként határozza meg magát, de nyíltan vállalja, hogy magyar kollégája bizony tetszik neki. Ettől Stohl András eléggé zavarba jött. Bővebben.

Megszületett Musimbe Dennis és Herceg Dávid gyermeke, fotón mutatták meg a két pici babát

Musimbe, a Showder Klub humoristája ritkán nyilatkozik magánéletéről, azt, hogy hamarosan apa lesz, egyik fellépése közben árulta el. Kislánya születéséről azonban már ő is posztolt, méghozzá fényképet is, és azt is elárulta, milyen gyönyörű nevet kapott a pici. A bejegyzést erre a linkre kattintva találod.

Herceg Dávidnak kisfiút hozott a gólya, ők papás képet tettek közzé a gyermekről, és egy hosszabb szöveget is mellékeltek hozzá. Részletek itt.

Apja halála óta először beszélt nyilvánosan Benkő László fia: “Nem tudom meggyászolni az apámat, egy percem sem volt még rá”

A két héttel ezelőtt, hosszas betegség következtében elhunyt Benkő László fia, Balázs szerint édesapja halálához a járványellenes küzdelem is hozzájárult

Straub Dezső: Tomi hívott hozzám mentőt, a nézőtéren tették rám az EKG-t, kaptam infúziót

Nehéz időszakot él Straub Dezső: a Vidám Színpad művészét kórházban ápolták koronavírussal, jó barátja, Böröndi Tamás, aki az ő életét megmentette, nem úszta meg ennyivel, és belehalt a fertőzésbe. Ebben a cikkben Straub keserű vallomását olvashatod a történtekről.

A leghíresebb amerikai sztárblogger is Szájer Józsefen nevet

Fotó: Axelle/Bauer-Griffin/FilmMagic

A sztárpletykákra szakosodott Perez Hiltonnál is a vasárnap lemondott magyar EP-képviselő volt a téma, no meg az ő kínos szexbotránya. Íme.

Sánta Júlia új párja elárulta, hogyan rendezték a párkapcsolati háromszöget a volt férjjel

Sánta László exneje 6 év házasság után egy közös kollégával jött össze. Azt már eddig is tudtuk, hogy a fordulatot Sánta László nem vette jól, de most az új szereplő, Nagy Balázs is megszólalt, és mesélt a Júliához fűződő szerelméről, és a viszony kezdeteiről. Bővebben.

Trokán Péter is koronavírusos volt: “Nagyon magas szintű orvosi munka folyik a Szent László kórházban”

Több tesztet is csinált, mindegyik negatív volt, végül két hétig kórházban feküdt. Trokán nem saját állapota, hanem a Szent László Kórház infektológiai osztályán tapasztalt élményei miatt beszélt betegségéről. Szavait ebben a cikkben idézik.

Pokorny Lia: Egy valami nehéz nekem, a kóstolás, gyakorlatilag nem érzek ízeket

Nem A Konyhafőnök VIP adásaiban kezdte a főzést, minden nap rotyog valami a konyhájában, sőt, szakácskönyvet is írt. Így a vele készült interjúban a konyha kikerülhetetlen téma volt, ahogy 17 éves fia is, akivel nagyon szoros kapcsolatot ápol. A teljes beszélgetés itt olvasható, és olyan műhelytitkok is kiderülnek belőle, mint az, hogy miként őrzi fiatalságát Pokorny Lia, aki a napokban ünnepelte 49. születésnapját.

Láttad már Tom Selleck élete első reklámfilmjét? És azt tudod, mi történt vele a Magnum óta?

Fotó: Michael Montfort/Michael Ochs Archives/Getty Images

A magyarok egyik legnépszerűbb sorozatának címszereplője idén már 75 gyertyát fújt el a tortáján, ehhez képest továbbra is remek formában van, és nem sokat veszített vonzerejéből. Ebben a cikkben soha nem hallott érdekességeket olvashatsz az egykori Thomas Magnumról, és azt is megtudhatod, mivel foglalkozik mostanában Tom Selleck.

Tolvai Reni és édesanyja rengeteget fogyott: előtte-utána fotókon mutatta meg a látványos eredményt

Az énekesnő és anyukája együtt kezdtek fogyókúrába a nyáron, és mindösszesen 6 hónap alatt drasztikus változást értek el. Fotók és további részletek itt.

Keresés az oldalon