Kiemelt Hírek 2018. június 17.

Fresh Andi már rosszul van az egyedülléttől

Startlap Kiemelt Hírek 2018. június 17.
Az énekesnő lassan megőrül a magánytól.

Fresh Andi, azaz Villányi Andrea a Micsoda Nők! című műsorban Várkonyi Andreának vallott arról, milyen keserűen éli meg az egyedüllétet. A 35 éves Andinak három és fél éve nincs párja, amit kezdetben remekül viselt, most viszont már rosszul van a szingli léttől.

Rosszul vagyok tőle! Már nagyon régóta vagyok egyedülálló, szingli, és már unom, nem szeretem. Volt egy érzelmi mélyrepülésem, és úgy gondoltam, amíg saját magamat nem rakom össze, teljesen felesleges belemenni bármilyen kapcsolatba

– kezdte az énekesnő, aki számára a magány az elején tudatos döntés volt. Most már tudja mire vágyik, de nem fog csak azért párt keresni, hogy ne legyen egyedül. A környezetébben élők egyre jobban aggódnak érte, édesapja szerint például lejjebb kéne adnia igényeiből.

Erre nagyon egyszerű válaszom van. Nekem annyi az elvárásom, hogy a válasz­tott fiatalembernek vagy férfinak, ne legyen kevesebbje, mint ami nekem. Van egy autóm, fenntartok egy lakást, fenntartom az életemet. Hova adjam lejjebb?

– fakadt ki Andi, aki gyakran délután kettőig meg sem szólal, hiszen nincs otthon senki, akihez beszélhetne.

A legeslegborzasztóbb érzés az, amikor nagyon szépen süt kint a nap, vagy esik a hó, munkaszüneti nap van, vagy hosszú hétvége, és otthon vagyok egyedül. És mennék, de nem tudok kivel

– mondta szomorúan.

Keresés az oldalon