Francia sztáredzőre cseréli férjét Hosszú Katinka?

Fred Vergnoux-t Shane Tusuphoz hasonlóan szélsőséges típus hírében áll.

Szerző: Startlap

Forrás: startlap.hu | 2018-02-14 08:34

A francia Fred Vergnoux-vel, az olimpiai bajnok Mireia Belmonte edzőjével készülhet a jövőben Hosszú Katinka – értesült a Bors.

A szakember és Belmonte kapcsolata a szakítás szélén áll, mivel az úszó nem hajlandó elhagyni Spanyolországot a hazavágyó edző kedvéért sem. Ezt használhatja ki Katinka – írja a lap.

– El tudom képzelni, hogy Freddel hasonlóan sikeres lenne Katinka, mint Shane-nel. Hosszú sokkal könnyebb eset, mint Mireia. A honvágy mellett azért is akarja otthagyni a spanyolt, mert új kihívásra vágyik, erre tökéletes lenne Katka – mondta a Borsnak Törös Károly, aki Dél-Afrikában ismerte meg Vergnoux-t.

Köztudott, hogy Hosszú és férje, Shane Tusup decemberben, közleményben ismerték el, hogy megpróbáltatásokon megy keresztül a házasságuk. Katinka azóta Tusup tréneri közreműködése nélkül vesz részt az edzéseken.

Fred Vergnoux-t Shane Tusuphoz hasonlóan szélsőséges típus hírében áll, akit imádnak a tanítványok, ha jönnek a sikerek, és gyűlölik, amikor elmaradnak. Kérdés, hogy ha haza akar térni, Magyarországra miért jönne?

 

Fotó: MTI/Illyés Tibor

 

Hozzászólások