Fotókon a ropogós, vastag hóréteg alá merült Kékestető

Startlap - Startlap
Reméljük, nem pakoltad túl mélyre a télikabátodat, mert kedden érkezik a hidegfront és a további havazás. Esti hírösszefoglaló.

Fotókon a ropogós, vastag hóréteg alá merült Kékestető

A bolondok napjához képest némi késéssel, de áprilisban karácsonyi képeslapra illő tájjá változott hazánk legmagasabb csúcsa. Az MTI fotósa gyorsan meg is örökítette, de nem kellett különösen sietnie, ugyanis érkezik a hidegfront és a további havazás. Íme a képek.

Republikon: Továbbra is erősebb az ellenzéki összefogás, mint a Fidesz-KDNP

Az intézet legfrissebb mérései valójában az ellenzéknek sem kedveznek annyira, kivéve a Jobbikot. A kutatás eredményeit ebben a cikkben ismertetik.

Az Országos Kórházi Főigazgatóság felszólította a szakrendelőket, hogy a közmédián kívül ne engedjék be a sajtót

Ez is csak azért derült ki, mert Baranyi Krisztina polgármester közzétette az egészségügyi csúcsszerv levelét. Miközben más országokban zavartalanul tudósíthat a média, a magyar újságírók hiába kérik, hogy engedjék be őket a kórházakba. Szerencsére az Országos Kórházi Főigazgatóságnak kiváló magyarázata van a helyzetre. Bővebben.

Megszólalt Boldogkői Zsolt: “Ne nyissuk meg az iskolákat áprilisban” 

Fotó: MTI/Balogh Zoltán

A Szegedi Tudományegyetem Orvosi Biológiai Intézetének tanszékvezető egyetemi tanára, akit főleg azért ismernek az emberek, mert a médiában és a konferenciákon egyaránt lelkesen küzd a normális ismeretterjesztés érdekében, két aktuálisan megoldandó járványügyi problémát vázolt fel. Boldogkői Zsolt hangsúlyozta, hogy nem az iskolák megnyitása a helyes út. Bővebben.

Telex: Tűz ütött ki a hatvani kórházban, mert az egyik beteg rágyújthatott

A portál értesülései szerint három Covid-pozitív beteget kezeltek az érintett szobában. Mi történt? Innen kiderül.

Karácsony Gergelyt beoltották, és erről megosztott egy tanulságos történetet: “A COVID után legyen ez a következő betegség, amiből kigyógyulunk”

Budapest főpolgármestere nagyon elégedett volt a jól szervezett ellátással, aztán belenézett a hírekbe. Fotó és további részletek itt.

Jó hírt kaptak a Szép-kártyások, akik a járvány miatt bennragadt pénzüket féltik

Mivel az elfogadóhelyek egy része zárva van, sokak számláján nem csökken az egyenleg. Egy új kormányrendeletnek köszönhetően egy kevés haladékot kaptak a kártyabirtokosok a költekezésre. További információkért katt ide.

A 100 Tagú Cigányzenekar 30 millió forintot kapott Kásler Miklóstól

Fotó: MTI/Kovács Tamás

A zenekar korábban nem fogadta el az erzsébetvárosi önkormányzat által felajánlott próbahelyszínt, és közölték, hogy az állam már foglalkozik az ügyükkel. Így is volt. Ha érdekel a téma, akkor ezt a cikket olvasd el.

Nemzeti konzultációt indítottak a gravitációról

A repülőgép balesetek több mint 80%-áért szintén a gravitáció felelős. Vannak, akik támogatják a súlyos repülőgép balesetek gyakoriságának csökkentését? Ön mennyire tartja ezt fontosnak?

A Kétfarkú Kutya Pártnak sikerült megtévesztően eltalálni a nemzeti konzultációk szintjét. A kérdőív szellemes és nem hosszú, erre a linkre kattintva az egészet elolvashatod.

Kedden jön a lehűlés, havazással

A hidegfront betöréséig egy nap haladékot kaptunk, hétfőn még az eddig megszokott kellemes, enyhe nappal várható, majd az esti óráktól markáns időjárási fordulat érkezik. A következő napok részletes előrejelzése itt található.

Ez is érdekelhet

képcím

Nyílt levelet írt Orbánnak Karácsony

képcím

Kigyulladt a Semmelweis Egyetem egyik részlege

képcím

Karácsony Gergely: Itt az ideje, hogy elkezdjük visszafoglalni a...