Fordulópont Kulcsár Edina és G.w.M. kapcsolatában

Startlap - Startlap
A páros mindent elkövet, hogy zökkenőmentesek legyenek a mindennapjaik. Heti bulvárösszefoglaló.

Fordulópont Kulcsár Edina és G.w.M. kapcsolatában

Az első találkozás már megtörtént, noha nem teljes létszámban, de Kulcsár Edina és G.w.M. célja, hogy gyerekeik jóban legyenek. Fokozatosan engedik össze őket. Bővebben

Na most lehet irigyelni Horváth Évát: ebben a házban laknak Balin

A műsorvezető és családja fél évre költözött az indonéz szigetre, mert nem szeretik a telet, és legújabb videóját nézve alighanem kevesen fogják azt mondani, hogy nem értenek egyet vele. Horváth Éváék új otthonában medence és tó is van, ezenkívül hatalmasak a terek, van egy külön moziszoba is, és csodaszép a kert. Horváth Éva állítása szerint Balin “minden bérelt házhoz jár házvezetőnő”, így nekik is jutott egy, illetve saját kertészük is van. Videó.

Jakupcsek Máté Gáborral való kapcsolatáról

MTVA Fotó: Zih Zsolt

Az újságíró-tévés beszélt a válásukról, és arról is, hogyan nevelték a gyerekeiket, amikor már nem éltek együtt. Részletek

Schobert Norbi bocsánatot kért a túlsúlyosak megszégyenítéséért: “Iszonyú gyökér voltam”

Azért jutottam idáig, mert az igazat képviselem, de szarul képviselem az igazat.

Csimpánzcsöcs, döngő léptek: kevés ember van ma az országban, aki erre a három szóra ne vágná rá egyből Schobert Norbert nevét. Amikor Norbit a Partizán vendégeként szembesítették hírhedt nyilatkozataival, a fitneszguru már egészen másként beszélt, és azt mondta, saját magától is bocsánatot kell kérnie, mert önmagát is megalázta a kijelentéseivel. A beszélgetés izgalmai nem érnek itt véget, téma volt még többek között a feminizmus, Norbi rendőrmúltja, kisfia tévés szerepeltetése, az a réges-régi Sziget-videó, amit aranyba kéne önteni, és a sztrók. Interjú.

L.L. Junior megmutatta, milyen nagyot nőtt a lánya

Hihetetlenül cuki fotót osztott meg közösségi oldalán L.L. Junior a kis Liliről. Íme.

Így nézett ki Kárpáti Rebeka kamaszként: alig ismertünk rá

R. Kárpáti Péter színművész 27 éves lánya a gimnáziumban még maga is érdeklődött a színészet iránt, aztán amikor 2012-ben megválasztották Soltvadkert szépének, elindult a modellkedés felé vezető úton. Azóta végül a színészkedést is kipróbálta, és saját brandet épített, amelynek köszönhetően édesapja hírnevétől távol, maga vívta ki népszerűségét. Kárpáti Rebeka életéről ebben a cikkben olvashatsz, egy csomó régi fénykép társaságában.

Itt az első kép Hajdú Péter újszülött gyermekéről

Hajdú Péter és menyasszonya, Láng Eszter klasszikus nevet választott a kisfiúnak, akiről a szokásos méretbeli paramétereket is közölték, arcát viszont nem mutatták meg. Fotó és további részletek itt.

Árpa Attila és Tomán Szabina kislánya gyorsan felnőtt: így fest most a 15 éves Johanna

Tomán és Árpa 2005-ben házasodtak össze, majd két évvel később megszületett Amira Johanna. A frigy viszonylag hosszú életű volt (2016-ban váltak el), és a felek között azóta is jó viszony uralkodik. Johanna pedig nő, mint a gomba. Galéria.

Szülői segítséggel fizet vádlójának András herceg

MTI/EPA/Andy Rain

Több mint 12 millió angol fontot, azaz nagyjából 5 milliárd forintnak megfelelő összeget fizet András herceg Virginia Giuffre-nek. A miértre ez a cikk adja meg választ. 

Aurelio: „Ha nincs a ValóVilág, most nem megyek börtönbe”

Börtönbe vonulása előtt adott interjújában Aurelio arról nyilatkozott, hogy megkönnyebbült, amiért édesapja már nem láthatja mindezt. Arról is beszélt, miért is vett rossz fordulatot az élete a ValóVilág után. 

 

Ez is érdekelhet

képcím

Varga Judit interjúját húsvéthétfőn is leadják a tévében

képcím

Varga Judit: Előfordult, hogy férjem bezárt a szobába

képcím

Varga Judit: Magyar Péter késsel a kezében mászkált a házban