Kiemelt Hírek 2020. április 11.

Felismerhetetlenül néz ki a Dallas egykori Lucyje

Startlap Kiemelt Hírek 2020. április 11.
Ha feltűnne a tévében, nem is tudnánk hirtelen ki is az, akit látunk. Heti bulvárösszefoglaló.

Felismerhetetlenül néz ki a Dallas egykori Lucyje

Bevásárlás után, egy nashville-i utcán kapták le a lesifotósok a Dallas egykori Lucyjét, Charlene Tiltont. Előre szólunk, idekattintva kiderül, hogy alig lehet már felismerni nyolcvanas évek oly népszerű sorozathősét. 

Öt tanár üzent a távoktatást kritizáló Erdélyi Mónikának

Az nem digitális oktatás, hogy a füzetbe írt házit lefotózva visszaküldjük a tanárnak

– fogalmazott egyik Insta-sztorijában Erdélyi Mónika, aki kislánya, Molli révén tapasztalja, hogyan működik a távoktatás. A műsorvezetéstől a slime felé fordult Erdélyinek több tanár levélben reagált, hogy bemutassák a dolgok másik oldalát. Példanélküli összefogásról, a gyerekek és egymás segítéséről, a lehetőségek kreatív felhasználásáról meséltek. Részletek itt.

Így tartja a kapcsolatot dédunokáival II. Erzsébet

Nagyon cuki módon tartja a kapcsolatot II. Erzsébet a dédunokáival. A kis György herceg és testvérei, a család valamennyi idősebb tagját meglepték valamilyen aprósággal. Ám nem ez az egyetlen friss hír a királyi családról. A részletekért ide kattints.

“Olyan érzésem van, hogy sokkal szebb ez a világ” – Delhusa Gjon kiposztolta, hogy elment biciklizni négy barátjával, és aztán interjúban örvendezett a kirándulásról

A kormány által március 28-án elrendelt kijárási korlátozás szerint szabadidős sporttevékenység kül- és belterületen egyénileg, vagy ugyanazon háztartásban élőkkel közösen, másoktól legalább másfél méteres távolságot tartva végezhető. Delhusa Gjon Sipos F. Tamással, Zsoldos Dedyvel és Kikivel biciklizett. Erről posztolt egy fotót, és aztán egy lelkes nyilatkoztatot adott a kirándulásról. Mint mondja, maszkban és kesztyűben tekertek, ügyelve a megfelelő távolságra. A fényképen maszk és kesztyű nélkül láthatók. Fotó és további részletek itt.

Ilyen is lehet a karantén: Nánási Pál új családi fotói kötelezőek egy stresszes nap végére

Mici, Vencel és Sári (ő a kutya), naplemente, tópart: egyszerű, de hálás témát választott magának a fotóművész, és ahogy általában mindig, úgy most is csodálatos fényképeket készített. Nézd meg őket te is.

“Tegnap három koronás holttestet mosdattunk” – Röhrig Géza mentősnek állt New Yorkban

Az Oscar-díjas Saul fia című film New Yorkban élő főszereplője élő facebookos interjúban nyilatkozott Nyáry Krisztiánnak arról, hogy a koronavírus miatt újra mentősnek állt. Röhrig Géza hosszú évek óta halottakat mosdat, így többek között arról is beszélt, erre milyen hatással van a koronavírus, illetve elmondta, hogyan telik a karantén családi körben. Ha érdekel a beszélgetés, akkor ezt a cikket ajánljuk a figyelmedbe.

Végre valaki, aki nem unatkozik vagy könyvet ír: Fásy Zsüliett egy nap alatt annyit dolgozik, mint más karanténozó egy egész hét alatt, sötétedésig sikál, pakol, kertészkedik

Fásy Ádám lánya is bejelentkezett a karanténból, aminek különösen örülünk, mert végre valaki, aki talált magának otthon feladatot. Zsüliett a közösségi oldalán mutatta meg, hogy a hirtelen jött szabadidő nála egyáltalán nem szabadon, hanem folyamatosan különféle házimunkákkal telik. Fotók és további részletek itt.

20 éve elváltak, újraházasodtak, és a mai napig etalonként tekintenek a kapcsolatukra, nem véletlenül: Bruce Willis és Demi Moore a karantént is közösen csinálják végig, a gyerekekkel együtt

Bruce Willis és Demi Moore tizenhárom év után 2000-ben vált el egymástól, és ahogy a házasságukat, úgy az azt követő évtizedeiket is sokan irigylik, mintaként tekintenek a kapcsolatukra. A színészpáros ugyanis azóta is nagyon jóban van egymással, olyannyira, hogy most a karantént is közösen töltik. Intim családi pillanataikról több fotót és videót tettek közzé, amiket ide kattintva nézhetsz meg.

Hien a New York-i helyzetről: Ha itt lázas vagy, már nem fogadnak a kórházban

Hien New Yorkból jelentkezett be, miután az énekesnő ott él jó ideje. A közel kilencmilliós városban borzalmas állapotok uralkodnak a koronavírus-járvány miatt. Az énekesnő kiakadt azokra, akik nem veszik komolyan a járványt Magyarországon. Ha érdekel, mit tanácsol a magyaroknak, ebből a cikkből megtudhatod.

A hét legérdekesebb hírei

Ha kíváncsi vagy az elmúlt napok legfontosabb információira, akkor csak ide kell kattintanod.

Keresés az oldalon