Ezt csinálja most Brunner Márta

Startlap - Startlap
Bár a televíziózást abbahagyta, nem tűnt el teljesen a közönség szeme elől. Heti hírösszefoglaló.

Palikék világa: ezt csinálja most Brunner Márta, a Mindent vagy semmit! egykori háziasszonya

Brunner Mártát a kilencvenes években a Mindent vagy semmit! című televíziós vetélkedőműsor háziasszonyaként ismerte meg az ország. Hosszú évek óta nem tűnt fel a képernyőn, most viszont elárulta, hogy miként is él. Íme.

Osváth Zsolt: Hányok Tóth Gabitól

Osváth közel fél órán magyarázza legújabb videójában, miért tartja jellemtelennek Tóth Gabit. A dolognak köze van a Fideszhez is, ugyanakkor a politikától a kormánypárt újabb kétharmada után visszavonult videós azt mondja, nem az énekesnő kormánypárti érzelmeivel van bajaErre a linkre kattintva elolvashatod a lényeget, de akár meg is nézheted a teljes felvételt.

Megvan az ítélet Kozso áramlopási ügyében

A korábbi tárgyalásokhoz hasonlóan a csütörtöki tárgyalási napon sem jelent meg Kozsó, az élettársát viszont tanúként idézték. Részletek

G.w.M. felesége havi 1,5 milliót követel: “Lenullázva, egy lyukas gatyában jöttem el”

Kulcsár Edina új párja legalábbis ezt állítja, valamint azt is, hogy már közel 100 millió forintos vagyonról mondott le, amikor elköltözött családjától. Melanie kizárólagos felügyeleti jogot akar, G.w.M. pedig – mint írja – bármit megtenne gyermekei érdekében. Az ügyről és annak fejleményeiről itt írnak.

Gáspár Bea: Győző szép csendben függő lett

Gáspár Beát és Győzőt az egész ország ismeri, miután a 2000-es években minden este végig nézhettük a család életét a tévében. A két kislány, Evelin és Virág azóta felnőtt nővé cseperedtek. Evelin már régen kirepült a családifészekből, most viszont Virág is elköltözött otthonról. Ha érdekel, hogyan éli meg az új helyzetet a Gáspár házaspár, és milyen függőség alakult ki Győzőnél a gyerekek távozása miattinnen megtudhatod.

Újabb részletek derültek ki Sáfrány Emese és gyermeke apja szakításáról

Sáfrány Emese és Hornyák Ádám közel négy év után, kevesebb mint egy évvel kisfiuk születése után jelentették be, hogy külön folytatják az életüket. A pár egyik közeli ismerőse nyilatkozott a szakítás hátteréről. Részletek.

Keleti Andrea édesapjáról, Keleti Györgyről: “Én csak „félig lánya” voltam”

Az egykori honvédelmi miniszter 10-15 éven át nem is beszélt saját lányával, csak az új családjával és munkájával foglalkozott. Keleti Andrea Palik Lászlóval beszélgetett gyermekkoráról, munkájáról és házasságának titkairól, valamint testvéréhez, Keleti Györgyihez fűződő viszonyáról. Részletek.

Várkonyi Andreát imádják a stábtagok

Mészáros Lőrinc felesége egy év kihagyás után állt ismét kamera elé műsorvezetőként. Szereplését komoly lelkesedés övezte munkatársai részéről, ő azonban nem kíván visszatérni a tévézéshez – állítja a Blikk. Ha érdekel a téma, akkor ezt a cikket olvasd el.

Britney Spears terhes

A 40 éves énekesnő azt hitte, csak túl sokat evett. Aztán kiderült, hogy gyermeket vár fitneszmodell párjától. Britney Spears gyámsági ügye bírósági meghallgatásán elmondta: apja miatt akarata ellenére kellett fogamzásgátló tablettát szednie. Ha érdekel a téma, akkor ezt a cikket olvasd el.

Legkedvesebb mesehőseink díszítik Csukás István sírját

MTI Fotó: Mónus Márton

A 2020-ban elhunyt Kossuth-díjas költő síremléke a költészet napjára készült el. A fekete márványra két idézetet is felhelyeztek az örökösök. Fotó és további részletek itt.

 

 

Címlapkép: Olajos Piroska/smagpix

Ez is érdekelhet

képcím

Ember, most jövök az év bulvárhíreivel! Kulcsár Edina és G.w.M...

képcím

Puskás-Dallos Boginak olyan végzettsége lesz, amiről sosem...

képcím

Várkonyi Andrea a férjével közös szerelmes fotót posztolt