Ezekre a párokra szakítás vár az idén: nagy veszélyt jelez a szerelmi horoszkóp

Startlap - Startlap
Négy olyan csillajegy-párosítás van, akiknek kemény napok jósolnak, mígnem eljön az a pont, amikor muszáj lesz elengedni a másikat. Vasárnap délelőtti olvasgatós hírösszefoglaló.

Ezekre a párokra szakítás vár az idén: nagy veszélyt jelez a szerelmi horoszkóp

Az asztrológusok szerint az idei év nem kevés ember számára tartogat komoly fájdalmakat szerelmi téren. Négy olyan csillajegy-párosítás van, akiknek kemény napok jósolnak, mígnem eljön az a pont, amikor muszáj lesz elengedni a másikat. Vajon ti is köztük vagytok? Erre a linkre kattintva megtudhatod.

Munkaszüneti naptár 2021: négynapos hétvégéből csak egy lesz, de több háromnapos pihenőt is kapunk

A péntekre eső január elsejével máris eltelt az első hosszú hétvége az előttünk álló évből. Mennyi maradt még, hogyan alakulnak idén a szabadnapok? Erről szól ez a cikk.

Húsz éve halt meg a Király, aki soha nem uralkodott – Zámbó Jimmy emlékezete

A rendszerváltás előtti idők egyetlen olyan előadóművésze volt, akinek eredetiben vásárolták tömegek a lemezeit, hiába nem játszották a rádiók, milliók királya lett. Kulka János egy reggeli műsorban Zámbóval beszélgetve azt mondta, egész nyáron az ő egyik dalát hallgatta. “Nem szégyellem” – mondta Kulka, ez volt az elismerés kifejezése. A Király 20 éve halott, megállíthatatlanul távolodik tőlünk, és két tábort, köztük meg egy jókora szakadékot hagyott maga után, amelynek mélyébe egy ország zuhant bele. Bővebben.

Vigyázat: hiába takarítod rendesen a vécét, ezek a szokások betegséget okozhatnak

Fotó: Getty Images

A mellékhelyiség fertőtlenítése kiemelt jelentőséggel bír és dicséretes, csakhogy a gondosan kitisztított vécé csak a kiindulópontja a megfelelő higiéniának. Számos olyan, a mellékhelyiséget övező jellegzetes viselkedésünk van, amelyek mellett akármilyen alaposak is vagyunk a takarítás során, felesleges veszélyeknek tesszük ki magunkat. További információkért katt ide.

Tóth Andi csipkés kombinéban közölte, hogy “még áll a fa”

Bódi Sylvi csodás hagyományait követve az énekesnő valami mást (elvileg az alkarnyi fenyőfáját) igyekezett volna mutogatni, de inkább saját magát sikerült. Fénykép.

Sir David Attenborough: hogyan lett 2020 egy 94 éves természettudós éve?

Amikor szeptember végén Attenborough regisztrált az Instagramra, Jennifer Aniston rekordját lekörözve szerzett gyakorlatilag pillanatok alatt egymillió követőt. A világ egyik kedvenc angol öregura azonban finoman szólva eltérő tartalmakat posztolt, még véletlenül sem az ebédjét vagy a fitneszedzéseit szerették ennyire az emberek. És dolga végeztével, 6,2 millió követővel egyszerűen távozott az oldalról. Attenborough az egyetlen filmes, akinek már fekete-fehér alkotásai is BAFTA-díjat érdemeltek és 3D-s műsorai is részesültek ugyanezen elismerésben, ő az, akinek egy sorozata nyomán a brit kormány 25 éves akciótervet hirdetett. Mitől olyan egyedülálló David Attenborough pozíciója azon túl, hogy ő a természet szinkronhangja generációk számára, és mi az, ami miatt nincs a bolygón nála hitelesebb szónok a földi élet pusztulásáról? Ha érdekel a téma, akkor ezt a cikket olvasd el.

100 ezer forintot is elbukhatsz, ha erre az orvosi igazolásra nem figyelsz

Sokan nem használják ki, sőt, nem is tudják, hogy százezres nagyságrendű plusz pénz járhat nekik egy 2009-es rendeletnek köszönhetően. A kormányrendelet “súlyos fogyatékosságnak” minősülő betegségekhez köti az adókedvezményt, de a helyzet az, hogy jó néhány nem is olyan súlyos, viszont annál gyakoribb betegség szerepel a listán. Kinek jár a pénz, és hogyan lehet igényelni? Innen kiderül.

A meteorológus figyelmeztet: ha jégcsapot eszel, ürüléket eszel

Fotó: John Tlumacki/The Boston Globe via Getty Images

Katie Nickolaou rövid videóban magyarázza el, hogy az ártalmatlan kísértésnek tűnő jégcsapevés miért egy velejéig undorító dolog igazából. Íme a felvétel.

A koronavírus halottainak emlékére egy egész kert épül Londonban

A virágos fákból álló nyilvános kert nemcsak az elhunytak, hanem a városi emberek összefogásának örök emlékeztetője lesz. Részletek itt.

Szuper funkciókkal bővülhet a szoftver, amit nagy eséllyel te is használsz a járvány miatt

Mióta beütött a járvány, a Zoom tőzsdei árfolyama több mint 500 százalékkal emelkedett, a programot valóban tömegek alkalmazzák a kényszerű home office miatt. Éppen ezért remek hír, hogy a kaliforniai vállalat már dolgozik több klassz szolgáltatáson a Zoom-felhasználók részére. Ha érdekel a téma, akkor ezt a cikket olvasd el.

Ez is érdekelhet

képcím

Koronavírus itthon: először 20 ezer fölött az új fertőzöttek...

képcím

Koronavírus itthon: nőtt a kórházban ápoltak száma

képcím

Debreciner: Kósa Lajos 8 éven át diplomásnak hazudta magát