Ötödször is nősül Dobos Attila

Startlap - Startlap
A lassan 80 éves zenész szilveszterkor jegyezte el kedvesét. Heti bulvárösszefoglaló.

Sokadszorra nősül Dobos Attila

A hatvanas évek egyik legsikeresebb magyar slágerszerzője váratlan bejelentést tett közösségi oldalán. Bővebben

Kánya Kata Friderikusz Sándorról: El kellett fogadnom, hogy nem kellettem

A színésznő Péterfi Judit Tükör című on­line műsorában tárta fel a világ előtt Friderikusz Sándorhoz fűződő, szomorú véget ért viszonya eddig ismeretlen részleteit. Kíváncsi vagy, mi hangzott el? Akkor kattins ide.

Csonka András és Hajdu Steve előadták a Ding Dongot

MTVA Fotó: Zih Zsolt

Csonka András lassan és szomorúan énekelt, Hajdu Steve pedig rappelt és némi robotszerű mozgással gazdagította az előadást. A videót, melynek hátterében Berkiék végigröhögik az egészet, itt nézhető meg.

Tóth Gabi kirúgatott egy kommentelőt, aki durva üzenetet küldött neki

Valóban súlyos eset történt, ugyanis az énekesnő kislányának halálát kívánta az illető. Az nlc.hu-nál nagyinterjú készült Tóth Verával és Tóth Gabival, az egyik központi téma a véleményformálás volt, amit a fiatalabb Tóth csak így összegez: Ez a XXI. század háborúja, amikor csendben gyilkolják meg egymást az emberek. A teljes beszélgetést erre a linkre kattintva olvashatod.

Kefir pornós köténye és Pumped Gabo vécépapírja: megdöbbentő tárgyak a celebek otthonából

A külföldi mintára a Hal a tortán és a Vacsoracsata című műsorokkal nálunk is meghonosodott vacsorafőzős vetélkedők egyik legjobb eleme, hogy a híres emberek estéről estére beengedik a nézőket saját otthonuk egyébként zárt ajtói mögé. A műfaj rajongói jelenleg a Life TV-féle Vacsorakirály részeivel elégíthetik ki az igényeiket – ebben a cikkben ebből a szériából kiválogatták azokat a szürreális tárgyakat a szakácsok lakásaiból, amik felett elsiklott a figyelmünk.

Singh Vikinek nehezen indul 2021: újévi köszöntője tele van sérelmekkel

A hírességektől általában azt szoktuk meg, hogy pozitívan tekintenek a jövőbe, leginkább a derűlátás és a bizakodás jellemzi őket, különösen újév tájékán. Singh Vikinél viszont mintha 2020 minden sérelme felgyülemlett volna egyetlen, évköszöntőnek szánt posztjában. Mindezen errefelé lehet alaposabban rácsodálkozni. 

Bakács Tibort elbocsátották takarítói állásából is

A karrierjét tíz évvel ezelőtti szalámilopásával derékba törő egykori neves újságírót két nappal szenteste előtt küldték el. Mi történt? Bakács Tibor Kadarkai Endrével beszélgetett. A folytatásért ide kell kattintani.

Elhunyt Éless Béla, a Szomszédok Gusztávja

A 20. század egyik legjobb hazai színházi színésze, a Magyar Rádió és a József Attila Színház korábbi rendezője, igazgatója hosszú betegség után távozott az élők sorából. Munkásságáról és halála körülményeiről ebben a cikkben olvashatsz.

Vikidál Gyula nagypapa lett, érzelmesen nyilatkozott unokájáról

MTVA Fotó: Zih Zsolt

A P. Mobil egykori énekese számára tragédiákkal teli volt az idei év, de Réka érkezése úgy is elhozta számára a boldogságot, hogy még sosem tarthatta a kezében a picit. Kíváncsi vagy, mit mesélt unokájáról Vikidál? Akkor ezt a cikket olvasd el.

Ez is érdekelhet

képcím

Novák Katalin találkozott Mel Gibsonnal

képcím

Várkonyi Andrea a férjével közös szerelmes fotót posztolt

képcím

III. Károly kézzel írt üzenete áll Erzsébet koporsóján:...