Ez a két ország már elfogadja a magyar oltási kártyát

Startlap - Startlap
Ezekbe az államokba már biztosan lehet utazni a magyar oltási dokumentummal. Esti hírösszefoglaló.

Van két ország Európában, amely már elfogadja a magyar védettségi igazolványt

Minderről a Szijjártó Péter külügyminiszter számolt be közösségi oldalán, hozzátéve, ezen államokba már péntektől utazhatnak a dokumentummal rendelkező magyar állampolgárok. Részletek.  

Hármas ikrek születtek Miskolcon

Hármasikrek egymás mellett – a kép csak illusztráció (Fotó: Getty Images).

Hármas ikrek születtek Miskolcon, az édesanya terhességének 34. hetében a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Központi Kórház és Egyetemi Oktatókórház szülészet-nőgyógyászati osztályán. Hogy milyen neveket is kaptak a csöppségek, illetve mekkora súllyal is látták meg a napvilágot, az innen tudható meg.

Tegnap tett vallomást a csengeri örökösnő, Kósa Lajos ma már tiltakozott is 

P. Mária szerdán tett először vallomást a bíróság előtt, és azonnal a fideszes politikus ellen vallott. Egyebek közt azt állítva, hogy svájci szállodai szobát is fizetett Kósának. Innen meg is tudható, miként reagált a vádjaira Debrecen egykori polgármestere. 

Török Gábor: A Fidesznek Dobrev Klára lenne a lottóötös

A politikai elemzővel a csütörtöki Magyar Narancsban jelent meg interjú, melyben azt is taglalta, szerinte miniszterelnök jelöltként kikre számít a Fidesz, illetve miért is jönne nekik jól, ha Gyurcsány Ferenc felesége elindulna az ezzel kapcsolatos ellenzéki előválasztáson. Bővebben

Orbán Viktor feladta utolsó táviratát

174 év után int búcsút a Magyar Posta az egykor oly fontos szolgáltatásának, a miniszterelnök ki is használta az utolsó lehetőséget, melyet itt tekinthetsz meg

Uniós oltási igazolvány: a nyugati vakcinákkal oltottak kapják automatikusan

Elfogadta az Európai Parlament az úgynevezett digitális zöld igazolványról, vagyis az európai vakcinaútlevélről szóló tervezetet. A lényeget ez a cikk foglalja össze, melyből az is kiderül, miként is fogják kezelni az EU által nem elfogadott oltóanyagokkal kapcsolatos kérdéseket. 

Próbálkozott a 444.hu Gulyás Gergelynél, közzé is tették az eredményt

Fotó: MTI/Vasvári Tamás

A szokott módon a kormányinfó előtt egy nappal küldte el a lap a kérdéseket a miniszternek. Most saját felületükön tették közzé, mit is reagált minderre Gulyás Gergely. Részletek

Az M1 szóvá tette, hogy a szlovénok megrohamozták az enyhítések hatására a teraszokat

Szombaton idehaza terasznyitás volt országszerte, amely Budapest több vendéglátóhelyén tömegjeleneteket eredményezett. Valamiért erről megfeledkezett a közszolgálati tévé, amikor kritizálva mutatta be, miként is teltek meg az éttermek előtt az asztalok Szlovéniában. Bővebben.

Ez is érdekelhet

képcím

Orbán Viktor: Óriási pechünk van

képcím

Hivatalos: Erdogan nyerte a török elnökválasztást

képcím

Orbán Viktor köszönetet mondott az Európai Uniónak