Kiemelt Hírek 2020. január 10.

Évi 850 millió forintot bukhat Harry herceg

Startlap Kiemelt Hírek 2020. január 10.
Károly herceg szigorú feltételekhez köti fia éves apanázsát. Bulvárösszefoglaló.

Követni is nehéz, ami most zajlik a brit királyi család háza táján

Szerdán bombaként robbant a hír, hogy Harry herceg és Meghan hercegné lemond szenior királyi rangjáról, hogy függetlenedjen és Amerikába költözhessen. Az elmúlt két napban – kis túlzással – minden hír a „renitens” párról szól. Lapértesülés szerint döntésük bejelentése óta Harry herceget nem engedik a királynő közelébe, erről itt olvashatsz. Ebből a cikkből az derül ki, hogy Meghan hercegné már le is lépett Kanadába. Egy másik beszámoló szerint Harry herceg évi 850 millió forintot bukhat, ha nem engedelmeskedik apjának. Ráadásul váratlanul eltávolították Meghan és Harry viaszszobrát Madame Tussaud panoptikumából. Erről itt olvashatsz bővebben.

“Mindenki remegett a zokogástól” – Gesztesi temetéséről vallott Galambos Lajos

MTI Fotó: Koszticsák Szilárd

Szűk családi körben, titokban temették el csütörtökön Gesztesi Károlyt a budakalászi temetőben. Galambos Lajos lehunyt szemmel, nehéz szívvel zenélt az 56 évesen elhunyt színész temetésén. A Bors beszámolójából az is kiderül, hogy Liptai Claudia összeomlott volt férje búcsúztatásán.

Hódi Pamela szájfeltöltésén kiakadtak a rajongók – szerintük túltolta a modell

Hódi Pamela valóban feltöltette a száját, vagy ez csak optikai csalódás? Döntse el mindenki maga, itt látható az ominózus fotó.

Gaál Noémi újra szerelmes: „Szerencse kellett, hogy összesodorjon Tamással az élet”

Az elmúlt év nagy fordulatot hozott Gaál Noémi magánéletébe, most mesél először az új szerelméről. Ha kíváncsi vagy a történetre, a teljes sztori itt olvasható.

Gyönyörű hölggyé cseperedett Hanna

Pápai Joci egyre ritkábban mutatja meg a lányát, aki már kamasz, és minden bizonnyal nem szeretne mindennap szerepelni édesapja közösségi oldalán. Az énekes most kivételt tett, hiszen Hanna betöltötte a 15-öt, amit megható sorokkal ünnepelt a büszke apa.

Kate Middleton csak úgy ragyog születésnapi fotóján

Fotó: Charles McQuillan/Getty Images

Csütörtökön volt a Cambridge-i hercegné 38. (!) születésnapja. Ahogy minden évben, most is készült fotó a csodaszép ünnepeltről. Itt megmutatjuk. 

Eros Ramazzotti photoshoppolt kockahassal mutatta meg, hogy jól van

Az olasz lapok ugyanis azt pletykálták, hogy nincs jól. Erre érkezett az énekes öniróniával átitatott válasza egy remek fotó formájában. Itt megnézheted.

Szexi ruhában pózol a luxusfeleség

Köllő Babett a színházi munkái és a Feleségek luxuskivitelben forgatásai mellett gyakran vállal fotózásokat. Most is ez történt, a színésznő pedig már egy képet is mutatott, amit itt tekinthetsz meg.

Kárpáti Rebeka azért ment Kongóba, mert elege lett picit magából

Elege lett a folyamatosan toppon levési kényszerből, elment egy humanitárius útra, mert szüksége volt rá, hogy másokkal foglalkozzon. A részletekért ide kattints.

Keresés az oldalon