Esküvőjük napján már csak vőlegénye sírját ölelhette át

Szívszorító, ahogyan mégis felvette a gyönyörű menyasszonyi ruhát.

Szerző: Startlap

Forrás: startlap.hu | 2018-10-09 22:18

Fotó: Loving Life Photography

Megindító képsorokon tett közzé az a gyászoló ara, akinek szerelmét még azelőtt megölte egy részeg sofőr, hogy összeköthették volna életüket.

Az amerikai Jessica Padgett szeptember 29-ére úgy készült, mint élete legfontosabb napjára. Ekkor keltek volna ugyanis egybe szerelmével, Kendall James Murphyvel. Azonban a tűzoltóként emberi életek százait megmentő fiatalemberrel pont részeg kollégája végzett.

Ugyanis a tűzoltókat egy riasztás során egy autóba szorult emberhez vezényelték . Murphy ért oda elsőként a saját kocsijával. A tűzoltóautót az ittas Colby Blake vezette, aki elveszítette az uralmát a jármű felett, és halálra gázolta Murphyt.

Ezek után Jessica családtagjai mégis megszervezték az esküvőt, méghozzá a vőlegény sírjánál.

Közzétette: Loving Life Photography – 2018. október 5., péntek

A fiatalok tanúi megejtették az ilyenkor szokásos beszédüket, majd papírlámpásokat eresztettek szélnek. Jessica végül belebújt a menyasszonyi ruhájába, bár a boldogító igent már nem mondhatta ki.

 A szívszorító pillanatokat egy profi fényképész örökítette meg, emlékül a lány számára. De pár nap alatt az interneten már sok tízezer emberhez jutott el a megható történet a megindító képsorokkal, mivel az albumot eddig több, mint 23 ezren osztották meg a Facebookon.

Közzétette: Loving Life Photography – 2018. október 5., péntek

Jessica néhány nappal a rendkívüli “esküvő” után a következő szavakkal mondott hálát szeretteinek:“Köszönöm mindannyiótoknak, hogy különlegessé tettétek az esküvőmet, még akkor is, ha álmaim férfiához nem mehettem hozzá.”

Közzétette: Loving Life Photography – 2018. október 5., péntek