Eperjes Károly: Nem kérdés számomra, hogy az orosz oltást választom

Startlap - Startlap
A novemberi fertőzéséből kigyógyult Eperjes másodjára is elkapta az új koronavírust, és ezúttal jóval erősebb tünetekkel szembesült. Bulvárösszefoglaló.

Eperjes Károly: Nem kérdés számomra, hogy az orosz oltást választom

A novemberi fertőzéséből kigyógyult Eperjes másodjára is elkapta az új koronavírust, és ezúttal jóval erősebb tünetekkel szembesült. A dolog kapcsán kifejtette az oltóanyaggal kapcsolatos álláspontját. Részletek itt.

Sas József lánya: Ott álltam mellette, fogtam a kezét

Sas Ági engedélyt kapott arra, hogy koronavírusban haldokló édesapjával legyen. A 82 évesen elhunyt Sas József utolsó perceiről szóló nyilatkozatát ebben a cikkben találod. Mindeközben Medveczky Ilona is megszólalt a humorista távozásáról.

A legőszintébb, legrégebbi, legszeretőbb barátomat veszítettem el

– fogalmazott. BővebbenGálvölgyi János Sas Józseffel együtt egy egész műfajt búcsúztat, Hernádi Judit pedig elárulta, mi az, amit másként kellett volna csinálnia, amíg kollégája élt. Részletek itt.

Vasvári Vivien bikinis fotója pont addig szép, amíg bele nem gondolsz, hogyan készült

Onnantól kezdve viszont nézni is rossz, és erősen kételkedünk, hogy az a mosoly az arcán őszinte volt. Miről van szó? Íme a kép.

Tóth Gabi reagált a kirúgatós ügyre

Sokaknak nem tetszett, amikor Tóth Gabi egy december végi interjúban, amelyben nővérével együtt főként a közösségi média témáját feszegették, közölte, hogy korábban egy durva kommentelőt felkeresett a munkahelyén, aminek kirúgás lett a vége. Az énekesnő friss blogbejegyzésében magyarázza a történteket. A szöveg erre a linkre kattintva olvasható. 

A börtönben elhunyt a világ egyik leghíresebb zenei producere

Fotó: Al Seib-Pool/Getty Images

A 81 éves Phil Spector meg nem erősített források szerint a járvány áldozata lett Kaliforniában. Spectornak elég izgalmas élete volt, és akkor még finoman fogalmaztunk, ugyanis azon túl, hogy ő volt a modern popzene egyik legsikeresebb, legismertebb zenei producere, 19 évre ítélték el, Al Pacino főszereplésével film is készült róla. Bővebben.

Gáspár Bea és Evelin közös vállalkozást indítanak

A celebes főzőműsorokban egymás után győzelmet arató anya-lánya páros komoly terveket szőtt, és ennek érdekében iskolapadba ültek. A témáról ebben a cikkben beszél Gáspár Bea.

Zimány Linda szerint az amerikai férfiak erkölcsösebbek, hűségesebbek, és jobban tisztelik a feleségüket

Zimány, aki négy évig élt Los Angelesben, Miller Dávid és Lakatos Márk társaságában a Reggeli stúdiójában osztotta meg elképzeléseit a magyar és a tengerentúli férfiakról. Videó és további részletek itt.

“A világ legmagányosabb hercegnője”: Aiko, akit fél Japán imád, a többiek ujjal mutogatnak rá, és sosem lehet belőle uralkodó

A 19 esztendős Aiko, Tosi hercegnő Naruhito japán császár és felesége, Ovada Maszako gyermeke. Már a szülők házassága sem éppen mindennapi körülmények között indult, majd lányuk születését egy szomorú esemény előzte meg. Aiko Tosi, vagyis “a személy, aki szeret másokat” – ezt jelenti a hercegnő neve, ami élettörténetének fényében már közel sem ilyen szép, hanem sokkal inkább kiszolgáltatott, önfeláldozó értelmet nyer. A császár egyetlen utódja két világ közé rekedt, és egyik sem akarja befogadni őt teljesen. Ha érdekel Aiko élete, akkor itt folytasd az olvasást.

Justin Timberlake elismerte, hogy megszületett a fia

Fotó: Frazer Harrison/Getty Images

Justin Timberlake és Jessica Biel a magánéletüket féltőn óvó hírességek közé tartozik, de olyannyira, hogy a bulvársajtó már júliusban lehozta második gyermekük születésének hírét, ők mégis egészen mostanáig egy szót sem szóltak erről. Ellen DeGeneres vendégeként azonban Timberlake nem csupán hivatalosan is megerősítette fia születésének tényét, de több érdekességet is elárult a piciről. Videó és további részletek ebben a cikkben nézegethetők.

Ez is érdekelhet

képcím

Extra bérlevonással kell büntetni a sztrájkoló tanárokat

képcím

Novák Katalin találkozott Mel Gibsonnal

képcím

Várkonyi Andrea a férjével közös szerelmes fotót posztolt