Kiemelt Hírek 2018. július 12.

ÉNB Alexa a kedvese 17 éves fián éli ki anyai érzéseit

Startlap Kiemelt Hírek 2018. július 12.
26 évvel idősebb párja kezét ő maga kérte meg.

Sokan támadták az Éjjel-Nappal Budapest korábbi szereplőjét, Koholák Alexandrát és párját a köztük levő 26 évnyi korkülönbség miatt, a műsorvezetőnő azonban nem törődik ezekkel és 5 hónappal a megismerkedésük utánra tervezik az esküvőt.

Alexát a hagyományok sem érdeklik, ő maga kérte meg párja és egyben spirituális vezetője, Farkas Balázs kezét.

„Egy átlagos reggelen történt, kávézás közben. Úgy éreztem, jó lenne, ha összekötnénk az életünket, és esküvel pecsételnénk meg a szerelmünket. Mindkettőnknek fontos ez, még jobban elmélyíti majd a kapcsolatunkat. Nem lesz nagy esküvő, a veszprémi önkormányzati hivatalban mondjuk ki az igent. A családtagjaink sem lesznek jelen, két önkéntes barátunk kísér el minket, tanúként.”

Úgy tűnik, az esküvővel járó névváltoztatást már meg is előlegezte magának, ugyanis az Instagram-oldalán pár napja Farkas Alexandraként szerepel.

A társadalmi elvárások sem ingathatják meg Alexát az elképzeléseiben, az esküvőt nagyon várja, de gyereket nem szeretne.

„Régebben is határozottan éreztem, nem szeretnék saját gyereket. A páromnak van egy tizenhét éves fia, akivel nagyon jó a kapcsolatunk, s ennek köszönhetően teljesen meg tudom élni az anyai érzéseket – mondta a Blikknek Alexa. – Önkéntesként dolgozom a spirituális központban, amelyet Balázs vezet, és sokan kérnek tőlünk tanácsot. Számomra a szülői szerep kiteljesedéséhez fontos, amikor segítek azoknak, akik az életükben elakadtak, keresik a céljukat. Próbálunk irányt mutatni, hogy felismerjék és megoldják a problémáikat, boldogok legyenek.”

„Nem szeretnénk megfelelni a társadalmi normáknak, nekünk egy a fontos, hogy összetartozunk. Soha senki mellett nem éreztem ilyen harmóniát”

– jelentette ki a műsorvezetőnő.

 

 

Keresés az oldalon