Eltűnt Bács Ferenc özvegye, senkinek nem árulta el, hová utazott

Startlap - Startlap
Nagy titok derült ki Bálint gazdáról, Szinetár Dóra megmutatta felnőtt fiát, férjhez ment Schwarzenegger lánya és sok más érdekesség a bulvárösszefoglalónkban.

Bács Ferenc özvegyéről senki nem tud semmit

Bács Ferenc özvegyét, Trefil Edinát maga alá temette a gyász. Az asszony elhagyta az országot, mert már dolgozni sem tud. Az egyedüllétbe menekült, a mobilját kikapcsolta, barátai, kollégái sem tudják, hogy hol van. Egyik ismerősét sikerült elérni, ha kíváncsi vagy, mit nyilatkozott az ügyről, ezt a cikket olvasd el.

Nagy titok derült ki Bálint gazdáról

Évtizedekkel ezelőtt a kommunizmusban meghurcolták Bálint Györgyöt, erről a napokban az Állambiztonsági Szolgálatok Történeti Levéltárából a bizonyító erejű dosszié is előkerült. Ha kíváncsi vagy, hogyan kellett menekülnie családjával Bálint gazdának, az alábbi cikkben ő maga meséli el a megaláztatásokat.

MTI Fotó: Czimbal Gyula

Nézd meg, milyen jóképű Szinetár Dóra felnőtt fia

A háromgyerekes, csinos színésznő, Szinetár Dóra bár szinte minden idejét a gyerekeinek szenteli, azért vállal fellépéséket is. Egyik legutóbbi útjára a 22 éves fia vitte el. Ez ritka eset, ezért boldogan be is számolt róla közösségi oldalán, sőt még egy képet is posztolt magukról. Marci már kész felnőtt, és úgy tűnik remek sofőr és útitárs is. A fotót az alábbi cikkben nézheted meg.

Szulák Andrea így élte meg a klimaxot

Megnyugvást, beérkezettséget adott Szulák Andreának a klimax időszaka – derül ki egy friss interjúból. Mivel most volt az ötvenedik fellépése a Menopauzacímű darabban, arról is kérdezték, hogy meg tudott-e barátkozni a korával. Ha érdekel a válasz, az alábbi cikkből megtudhatod.

MTVA Fotó: Zih Zsolt

Elárulta a kebelcsoda, miért zavarta meg a BL-döntőt

A 22 éves lány azt mondta: ez volt élete legnagyobb dobása, és készül még hasonlóval. Mint fogalmazott, az apja is megkönnyebbült, amiért nem teljesen meztelenül futott be a pályára, legalább egy bikini volt rajta. Ha kíváncsi vagy, mit szeretne elérni az Insta-sztár 30. születésnapjára, olvasd el ez a cikket.

Fotó: Stacpoole/Offside/Getty Images

Megházasodott Schwarzenegger meseszép lánya

Éljen az ifjú pár! Egy szűk körű és romantikus ceremónián örök hűséget fogadott egymásnak a hétvégén Chris Pratt és Katherine Schwarzenegger – számolt be róla a People magazin, akik már néhány részletet is tudnak a szombati menyegzőről. Az alábbi cikkben egy fotót is láthatsz az ifjú párról.

Fülöp herceg beszólásaitól csak ők nem rettegnek

Ma ünnepli 98. születésnapját Fülöp herceg, II. Erzsébet kissé nyers humorú férje, akiért odáig vannak a britek. Különösen azért, ahogyan a nyolc unokája és nyolc dédunokája kedvében jár. Érdemes elolvasni az alábbi cikket, amiből megismerheted a családtagok véleményét az idős hercegről.

MTI/APpool/Yui Mok

Csákányi Eszter lemondott az anyaságról

Az ezerarcú művésznő éppen ma ünnepli 66. születésnapját, és bár sokan azt gondolnák róla, hogy biztosan nagy családban és sok unoka körében ünnepel, az igazság az, hogy sosem született saját gyereke. Ha érdekel, miért nem vállalt gyereket Csákányi Eszter, és hogy mit csinálna másképp, ha újra fiatal lehetne, olvasd el ezt a cikket.

Ez is érdekelhet

képcím

Berki Mazsi keserédes fényképet posztolt kislányával a karjában

képcím

Rácz Jenő és Gyuricza Dóra: „Vettünk egy családi házat,...

képcím

Zámbó Árpy megmutatta szinte sosem látott lányát