Kiemelt Hírek 2018. július 22.

Elképesztően cukin mosolyog György herceg a születésnapi fotóján

Startlap Kiemelt Hírek 2018. július 22.
Rohan az idő: Vilmos herceg és Kate Middleton legidősebb gyermeke most lett ötéves.

György herceg, Kate Middleton és Vilmos herceg legidősebb gyermeke vasárnap lett ötéves. A család méltóképpen ünnepli meg a különleges alkalmat, jelenleg éppen a Karibi-térségben lazítanak – írja a 24.hu. György herceg születésnapja alkalmából a királyi család Facebook-oldalára feltöltöttek egy fotót a fiúról, amelyet még július 9-én, Lajos herceg keresztelője után készítettek. A képen egyébként György herceg egyedül látható, méghozzá hihetetlenül cuki, fülig érő mosollyal.

The Duke and Duchess of Cambridge are very pleased to share a new photograph of Prince George to mark His Royal Highness…

Közzétette: The Royal Family – 2018. július 21., szombat

A születésnapjára egyébként különleges ajándékot is kap, ritka, ötfontos érmét adnak ki, amely Szent Györgyöt és a sárkányt ábrázolja.

György élete amúgy sem éppen hétköznapi, már a születés is több millióan várták, és amikor kiderült, hogy fiú, számos nevezetesség kék fényben úszott a tiszteletére – írja az nlcafe.hu. Három keresztneve van egyébként: György Sándor Lajos. Két dada vigyáz rá, valamint három testőr figyeli minden lépését, ha kiteszi a lábát otthonról, sőt még londoni Thomas’s Battersea nevű magániskolában is ott ülnek mellett, ahol a tandíj 4,8 millió forintnyi font. Amúgy átlagos gyerek, elvégre szereti a csokis kekszet, a dinoszauruszokat, illetve szeret festeni.

Keresés az oldalon