Kiemelt Hírek 2020. április 27.

Elhunyt Hortobágyi Judit, a népszerű műsorvezető, aki éveken át ebédelt együtt a magyarokkal

Startlap Kiemelt Hírek 2020. április 27.
A Jó ebédhez szól a nóta házigazdája 91 éves volt. Bulvárösszefoglaló.

Elhunyt Hortobágyi Judit, a népszerű műsorvezető, aki éveken át ebédelt együtt a magyarokkal

91 éves korában meghalt Hortobágyi Judit, tévés- és rádiós műsorvezető, konferanszié, aki egyebek mellett a Jó ebédhez szól a nóta, valamint a Vasárnapi muzsika című műsorokat vezette. Halálának hírét kollégája, Aradi Tibor jelentette be egy megható írás formájában a közösségi oldalán. A bejegyzést erre a linkre kattintva nézheted meg.

Kiszel Tünde “helyhiány miatt” az Instagramon árulja használt trikóit

Lehet, hogy egyelőre nem volt ideje mindent lefotózni, mindenesetre a cikk írásának időpontjában pontosan 17 ruhadarab árválkodik Kiszel Tünde új Insta-oldalán, amelyet “új, vagy egyszer használt” holmijai kiárusításának szentelt. Mint írja, “helyhiány miatt”, de a várakozásainkkal ellentétben sajnos pont nem a nagyestélyik vagy jelmezek azok, amik (feleslegesen) foglalják a helyet, hanem trikók és pólók, illetve elenyésző mennyiségű pulóver. Azok viszont, ahogy ezt ő is jelzi, nagyon olcsók. Részletek itt.

Demcsák Zsuzsa most már tényleg férjhez ment, a barátnője elárulta a részleteket az esküvőről

Amikor Demcsák Zsuzsa bejelentette, hogy összejött egy indiai férfival, okozott egy kisebb zavart, ugyanis férjeként nevezte meg Krishant, miközben valódi esküvő nem volt. Végülis kiderült, hogy egy nem hivatalos szertartással kötötték csak össze az életüket, és készülnek a rendes esküvőre. Ez a készülés végülis egy évvel tovább tartott a kelleténél, többek között bürokráciai gondok miatt. De pénteken végre eljött Demcsák nagy napja, és törvényes feleség lett belőle. Az eseményről ebben a cikkben  a műsorvezető egyik barátnője mindent elmesél a ruhától kezdve a gyűrűn át egészen a lakodalomig.

Károly herceg és Kamilla úgy tapsolta meg az egészségügyi dolgozókat, hogy még nézni is fájt

Fotó: Rob Jefferies/Getty Images

Pár nappal ezelőtt Károly herceg és felesége, Kamilla hercegné is csatlakozott a mozgalomhoz, és kiálltak az ajtójuk elé tapsolni, hogy megköszönjék a koronavírus ellen küzdő orvosok és ápolók munkáját. Két rutinos szereplőről van szó, akik valamiért mégis úgy abszolválták a feladatot, mint akik még sose láttak kamerát, és csak a felvétel előtti pillanatokban tanították meg nekik, hogy mi az a taps. Íme.

Hosszú Katinka megmutatta, hogy néz ki nála igazából a home office

Hosszú Katinka egyszer már posztolt egyet arról, hogy milyen az, amikor egy úszó home office-ra kényszerül, de akkor viccesre vette a dolgot, és teljes sportfelszerelésben ült le a tévé elé a távirányítóval. De most igaziból is megmutatta, milyen az ő otthoni irodája, amikor épp előadást tart. Hosszú fényképeit ide kattintva nézheted meg.

Egy évvel a szülés után Lilu visszatér a képernyőre

Tavaly április közepén, vagyis majdnem pontosan egy évvel ezelőtt történt, hogy Lilu életet adott második gyermekének. A műsorvezető hétfő este visszatér a képernyőre. Minderről bővebben ebben a cikkben nyilatkozik.

Bánfalvy Ági után egy újabb ismert színésszel erősít a Barátok közt

Kiről van szó? Innen megtudhatod.

Brad Pitt az USA vezető infektológusa bőrébe bújba szedte darabokra Donald Trumpot

Fotó: Charley Gallay/Getty Images for Breitling

Anthony Fauci közel 40 éve vezeti az amerikai allergiás és fertőző betegségek nemzeti intézetét, és sűrű teendői közé a járvány óta bekerült egy nagyjából lehetetlen feladat: folyamatosan korrigálnia kell Donald Trump idióta kijelentéseit a koronavírusról. Ha valakinek esetleg nem volt kedve vagy ideje követni, hogy mit művel az elnök, annak elmondjuk a legjobb alakítását, ami a múlt héten történt: Trump felvetette, hogy mi lenne, ha fertőtlenítőszert injekcióznának a koronavírusos betegekbe. Faucinak tehát tényleg iszonyú nehéz dolga van, így külön öröm, hogy Brad Pitt átvette a szerepét, és elmaszkírozva kijavította a Saturday Night Live  nézőinek Trump döbbenetes baromságait. A felvételt itt tudod megnézni.

Vajna Tímea akkora fodrászkrízisbe került, hogy egészen Zsidró Tamásig kiáltott Amerikából, de akkor már késő volt

A fodrászhiány elől Vajna Tímea sem tud megmenekülni, pontosabban az új párja nem, így Zoltán kénytelen volt Tímeára bízni haja igazítását. A dolog nem sült el túl jól, olyannyira nem, hogy Zsidrót is riasztották, de már hiába. Ha kíváncsi vagy a teljes sztorira, akkor itt folytasd az olvasást.

“Sose gondoltam, hogy a magyar lesz a második anyanyelvem” – lement a Bátrak földje utolsó epizódja, a sorozattal kapcsolatos élményeikről beszélgettek a szereplőkkel

Az RTL Klub csütörtökön vetítette a Bátrak földje utolsó, 80. részét, és folytatás – az előzetes terveknek megfelelően – nem lesz. Az alábbi cikkben a kosztümös telenovella két szereplőjét, Dér Denisát és Kenderesi Csabát kérdezték az élményeikről. Az 54 éves Dér a 80-as években költözött csak Magyarországra, amúgy szlovák származású, Kenderesi Csaba meg a szombathelyi Weöres Sándor Színház társulatából csöppent bele a tévés sorozatba.

 

Keresés az oldalon