Kiemelt Hírek 2019. szeptember 15.

Elharapózott a nyíltszíni szex a Rudas fürdőben

Startlap Kiemelt Hírek 2019. szeptember 15.
Baltával ütötte részeg férje fejét egy szatmári nő. Az ellenzék szerint fideszes kamujelölt, ő viszont "halálosan komolyan" gondolja, hogy nyerhet. Egy 16 éves lányt keres a rendőrség. Hírösszefoglaló.

“Az elharapózott nyíltszíni szex” miatt tiltja be a péntek délutáni férfinapot a Rudas fürdő

A Rudas Fürdő vendégei között elég nagy indulatokat korbácsolt fel az a döntés, amelynek értelmében megszüntetik a péntek délutáni kötényes, vagyis nagyjából meztelen férfinapot. A fűrdő vezetősége a közerkölcsöt óvná, de tényleg van mitől tartani? Ebből a cikkből megtudhatod, mit mond a fürdő, és hogyan reagáltak erre a törzsvendégek.

Már a Jófogáson is vehetsz rezsiutalványt, jóval áron alul

“Utalvány eladó” – hirdeti a felirat az apróhirdetési oldalon, ahol rezsiutalványra is lehet licitálni. Mennyiért árulják, és miért egyszerűbb így elsózni a támogatást? Innen kiderül.

Baltával ütötte részeg férje fejét egy szatmári nő

Fotó: iStock

Életveszélyt okozó testi sértéssel vádolják azt a szatmári nőt, aki baltával esett neki ittas férjének. Az eset részleteiről ebben a cikkben olvashatsz.

“Halálosan komolyan gondolom, hogy nyerni fogok” – mondja a polgármesterjelölt, akit az ellenzék szerint csak kamuból indít a Fidesz

A XVIII. kerület azok közé tartozik a fővárosban, ahol nagyon sok múlik néhány szavazaton: 2014-ben például mindösszesen 56 vokssal verte meg Kucsák László Kunhalmi Ágnest. Könnyű belátni, hogy itt jelentős szerepe lehet a kamujelölteknek, éppen ezért érdekes az Agora Lokálpatrióta Egyesület, akik döbbenetesen gyorsan gyűjtötték össze aláírásaikat, függetlenként induló képviselőjük pedig lehet, hogy mégsem olyan független, mint mondják. Minderről bővebben itt írnak.

Egy 16 éves lányt keres a rendőrség

Június óta nem látták a tizenhat évesSztojka Mercédeszt, aki a Győr-Moson-Sopron megyei Hegykőről távozott ismeretlen helyre. A fiatal lány személyleírását, fényképét, valamint az ügyében tárcsázandó telefonszámot erre a linkre kattintva találod.

Aszfaltra felfújt hatalmas dislike jellel követelik a gimnazista aktivisták a szekszárdi igazgató lemondását

A Momentum TizenXifjúsági szervezet aktivistái a szekszárdi Garay Gimnázium körüli aszfaltra felfújt tiltakozó üzenetekkel jelezték, hogy szeretnék, ha lemondana az intézményt igazgató Heilmann Józsefné. Heilmann valóságos hadjáratot folytat az iskola egyik volt diákja ellen, és azért is fegyelmezi a tanulókat, ha olyan posztokat lájkolnak, amik szerinte rosszat tesznek a gimnázium hírnevének. A részletekért ide kattints.

Komoly gondokat okozhat, ha tényleg korlátozza a kormány az örökbefogadást

Fotó: Sander de Wilde/Corbis via Getty Images

Magyarország az a hely, ahol a házelnök a pedofilokhoz hasonlítja az örökbefogadó melegeket. Miután Orbán Viktor múlt hétvégi kötcsei beszédéből kiszivárgott információk szerint a miniszterelnök arról beszélt, hogy rendezni kell az azonos neműek örökbefogadásával kapcsolatos joghézagot, elég valószínű, hogy bele fognak nyúlni az örökbefogadás jelenleg hatályos szabályaiba. Ezzel azonban nem csupán az azonos neműek esélyeit nehezíthetik. Milyen joghézagról van szó? Hogyan rendelkeznek más országok erről a kérdésről? Milyen problémákat vet fel a szabályozás módosítása? Erről szól ez a cikk.

Mégis volt értelme a Momentum zebrafestési akciójának

A rendőrök szerint Szemző Áron momentumos budakeszi képviselőjelölt bűncselekményt követett el, amikor felfestett egy 3D-s zebrát a helyi iskola elé. Érdekes fordulattörtént azonban az ügyben, amelynek fényében mégis kijelenthető, hogy nagyon is volt értelme Szemző akciójának. Ha érdekel, miről van szó, akkor ezt a cikket ajánljuk a figyelmedbe.

A hidegfront után visszatérhet a napfényes nyárutó

A jelenlegi adatok szerint a keddi, markáns lehűlést követően ismét az átlag fölé emelkedhet majd a hőmérséklet. A következő napok részletes időjárás-előrejelzését itt találod.

Keresés az oldalon