Kiemelt Hírek 2019. szeptember 15.

Te láttad már Terence Hill feleségét? Megmutatjuk!

Startlap Kiemelt Hírek 2019. szeptember 15.
Egy 35 éves budapesti édesanya fájdalmas, tanulságos részletességgel meséli el viszonyát a fizikatanárával. Felmérést készítettek a magyar vegánokról, meglepő az eredmény. Kvíz retro édességekről. Horoszkóp. Vasárnapi hírösszefoglaló.

Ritka fotók Terence Hill feleségéről

Lori Hill – akinek a bátrabbak kedvéért álljon itt a születési neve is: Zwicklbauer – immár 52 éve él házasságban Terence Hillel. A pár féltve őrzi magánéletét, így Loriról nem gyakran látni képeket.  Ebben a cikkben azonban két családi fotót is mutatnak neked róluk.

“Visszaemlékezésem arról a két éven át tartó kapcsolatról, mely tizenhárom éves koromban kezdődött a gimnáziumi fizikatanárommal”

Egy gyerekkori, számomra nagyon fontos barátnőmmel, aki a gimnáziumban is osztálytársam volt, a közelmúltban sok mindent felelevenítettünk. Azt mesélte, ő tisztán emlékszik, hogy már jártam a fizikatanárommal, amikor iskolaszünetekben még papás-mamásat játszottunk.

Az alábbi cikkben egy 35 éves budapesti édesanya fájdalmas, tanulságos részletességgel meséli el viszonyát a fizikatanárával. Azért most, mert meg kellett erősödnie ahhoz, hogy képes legyen megírni a történetét.

Őszinte reklámokra áhítoznak a magyar vegánok

Egy olyan világban, ahol minden értelemben az vagy, amit megeszel, ahol a nemzeti húsételek házanként eltérő receptjeiből akár tettlegességig fajuló vita is kirobbanhat, nem csoda, hogy páriákká válnak azok, akik egyáltalán nem fogyasztanak semmilyen állati terméket. A történeteket ismerjük jól a közösségi grillezésről, amit direkt a vegán szomszéd háza elé terveztek, és még véletlenül sem répákat ropogtattak a parázs felett, meg a szakácsról, aki direkt a tüntető vegánok előtt darabolja a véres húst.

Fotó: Artur Widak/NurPhoto via Getty Images

De milyenek valójában a vegánok – pontosabban a hazai vegánok – és mire vágynak ők igazából? Felmérték: őszinte reklámokra! Másként megközelítve az ügyet: tudod mi az a greenwashing? Kattints ide, ahol a vegán lélektan apropóján egy mások számára is elég fontos problémáról esik szó.

Hiányoznak a retro édességek? Akkor töltsd ki ezt a szuper kvízt!

Egy tisztességes édességvággyal megáldott óvodással igazi kihívás lehet nap mint nap úgy kijönni egy boltból, hogy ne növeljük egy esetleges 2-es típusú cukorbetegség kockázatát. A választék növekedésével együtt sokak szerint a minőség is változott: ők azok, akik visszasírják a régi cukorkák, csokik és kekszek világát. Ha téged sem elégít ki az Oreo, a Milka, vagy a Haribo, akkor nézd meg ezt a kvízt, amelyben tesztelheted a tudásodat a retro édességekről. Azoknak pedig, akik azt se tudják, miről van szó, éppen ezért érdemes végiglapozni a képekkel alaposan illusztrált kérdéseket.

Csúnyán kiborultak a kommentelők az anyuka kajafotóján. De vajon tényleg undorító?

A legjobb házi készítésű vacsora a világon

– olvasható a fotó alatt, amelyet egy skót anyuka rakott ki a Twitterre, és ami miatt a kommentelőktől olyat kapott, hogy a fal adta a másikat. A hozzászólók ugyanis nem igazán értettek egyet a szöveggel, sőt, inkább börtönkajához, meg kutyaeledelhezhasonlítottákaz ételt. Pedig érdekes módon egy egészen hétköznapi fogásról van szó.

Néhány alapszabály a szex utáni higiéniáról, amit sokan nem tudnak

Biztos sokan legyintenek, és már görgetnének is tovább, mi azonban mégis lelkesen javasoljuk, hogy olvasd el ezt a cikket. Miért? Mert hiába lett a média egyik központi témája a szex, és hiába találunk már akkor is felnőtt tartalmakat a neten, ha egyáltalán nem szeretnénk, a közbeszédben még mindig tabunak számít az intim higiénia témája. És nem csupán ez a gond, hanem az is, hogy általános tájékozatlanság övezi a kérdést. Márpedig egy borzasztó fontos dologról van szó, hiszen ha nem vagy tisztában az alapokkal, akkor kellemetlen egészségügyi következményekkel szembesülhetsz.

“Nyílt levél a lánynak, aki tegnap egy zsebkendővel mentette meg a napomat”

Egy majdnem tragédiába fulladó nap története olvasható ebben a cikkben, amely egy lánynak szól, aki egyetlen zsebkendővel megfordította Budapest elidegenedett, szomorú rendjét.

Nagy nap ez a mai a távfűtéses budapestieknek

Fotó: plus49/Construction Photography/Avalon/Getty Images

A törvényi előírásnak köszönhetően ez a vasárnap más mint a többi, legalábbis annak a 240 ezer fővárosi családnak, és mintegy 7 ezer üzleti fogyasztónak, aki távfűtéssel igyekszik megteremteni az otthona melegét. Hogy miért? Innen kiderül.

“Ksamil nem egy Insta filterekkel felturbózott tengerparti városka, hanem tényleg olyan döbbenetesen kék tengerrel és hófehér homokkal rendelkező település, amiért megérte átvergődnünk fél Albánián”

Dr. Szabó Orsolya egy édesanya, aki a Hortobágyi Rántott Vombat blog szerzője, és mellette online kommunikációs tanácsadóként tevékenykedik. Az ő beszámolóját olvashatod el az utazók által méltatlanul hanyagolt Albánia balkánian kaotikus, de mégis gyönyörű csodáiról ezen az oldalon.

Íme a csillagjegyek legfontosabb életleckéje

Az asztrológia követői szerint az emberek kijelölt célokkal jönnek világra, amelyek a születésünk dátumunkból jól kiolvashatók. Érdekel, hogy neked és a szeretteidnek milyen különleges feladatot kellene elsajátítani? Akkor itt folytasd az olvasást!

Keresés az oldalon