Eladó Gesztesi Károly otthona: nagyon sok pénzért árulják a házat

Startlap - Startlap
A színész több száz millió forintos örökséget hagyott maga után. Bulvárösszefoglaló.

Eladó Gesztesi Károly otthona: nagyon sok pénzért árulják a házat

A januárban váratlanul elhunyt színművész több száz millió forintos vagyonának sorsáról hagyatéki tárgyaláson döntenek. Az örökség egyik legértékesebb darabja az a ház, amire most kitették az eladó táblát. Részletek itt.

A terhessége miatt rosszul lett Mutina Ágnes, meg kellett műteni az úszónőt

Az úszó házaspár, Bernek Péter és felesége első gyermeke decemberben érkezik. Azonban Mutina Ágnes a minap a kórházból jelentkezett be az Instán. Részletek itt.

Szabó Erika mindjárt férjhez megy

Fura mód a hírről Kulcsár Edina férje, Csuti szólta el magát. A folytatásért kattints ide.

Jennifer Lopez vőlegénye eltáncolta jövendőbelije koreográfiáját, az internet imádja érte, és mi is

Alex Rodriguez szemmel láthatóan nagyon igyekezett követni feleségét, amint a Dance Again című slágerére táncol. Ez nem sikerült maradéktalanul, ugyanakkor pont ezért nagyszerű a végeredmény. Íme.

Elhunyt Carl Reiner, az Ocean’s trilógia sztárja

Fotó: Charley Gallay/Getty Images for TCM

A színésznek nagyon hosszú és tartalmas élete volt: 1959-től az utolsó pillanatig dolgozott, majd 98 évesen, közel 20 évvel azután távozott az élők sorából, hogy már az Ocean’s Elevenben is egy, az öregedéssel küszködő bűnözőt alakított. Haláláról és munkásságáról erre a linkre kattintva olvashatsz.

Sarolta hercegnő nem csak Erzsébetre hasonlít: ezen a képen Diana hercegné ritkán látott, régi fotóját idézi

Abban, hogy Vilmos és Katalin elsőszülöttje a királynőre ütött, nagyjából teljes egyetértés uralkodik. De ez természetesen nem jelenti azt, hogy más felmenőjére nem hasonlíthat: az alábbi cikkben egy érdekes képpárt nézhetsz meg a fiatal hercegnőről és Diana gyerekkorából.

“Az édesanyámtól örököltem, ő már egy éve súlyosan beteg” – Csomor Csilla betegségéről vallott

Csomor Csilla egyre többször érezett rosszullétet, ezért kivizsgáltatta magát. Kiderült, hogy ő is édesanyja betegségében szenved, aki sztrókot kapott az állapota miatt. Minderről ebben a cikkben mesél a Barátok közt színésznője.

Alec Baldwin elővette 8 éves esküvői fotóját: alaposan megváltozott azóta

A nosztalgiázásra azért került sor, mert Alecés Hilaria Baldwin 2012-ben június 30-án házasodtak össze, vagyis tegnap volt az évforduló. A fotók láttán nehéz nem észrevenni, hogy a 62 éves színész az utóbbi pár évben gyorsabban öregedett. Íme a képek.

Emlékszel még az E.T., a földönkívüli Elliottjára? Az akkor még 11 éves fiú azóta is színészkedik: mutatjuk, mi lett vele

Míg Drew Barrymore-ból világsztár lett, Henry Thomast közel sem járt ilyen jól az 1982-es klasszikus után, de azért ő is a mai napig színészkedéssel foglalkozik. Thomas magánélete vélhetően nem lehet túl rózsás, többször elvált, és legutóbb egy botránnyal került be a hírekbe. Ebből a cikkből megtudhatod, mi történt vele az elmúlt közel 40 évben.

Na ilyen egy igazi rocksztár háza: Tommy Lee árulja a villáját, ezért most te is körbenézhetsz benne

Fotó: S. Granitz/WireImage

Érdeklődési körtől függően Tommy Lee alapvetően két dologról ismert: ő a Mötley Crüe együttes egyik alapítója, valamint Pamela Anderson volt férje. Zárójelben, de azért megjegyezzük, hogy összesen négy felesége között akad még egy híres asszonyka, ugyanis Heather Locklearrel is évekig házasok voltak. Visszatérve a lényegre: Tommy Lee piacra dobta eklektikus kaliforniai villáját, ami még úgy is, hogy több mint 300 millió forintnak megfelelő dollárral olcsóbban árulja, mintegy 1,5 milliárd forintba kerül. Ezért az összegért cserébe persze a következő tulajdonos egy elég komoly ingatlant kap majd. Ha szeretnél bekukkantani a fényűző házba, akkor ide kell kattintani.

 
 

További rövidhíreket most meg is hallgathatsz a Hírstart podcastján: katt ide.

Ez is érdekelhet

képcím

Ismét vádat emeltek Alec Baldwin ellen

képcím

Alec Baldwin ellen gondatlanságból elkövetett emberölés a vád

képcím

Harry herceg szerint "nagyon sok mindenre nincs magyarázat"...