Egyre romlik Szilágyi István állapota

Folyamatosan ápolni kell a remek színészt.

Szerző: Startlap

Forrás: startlap.hu | 2018-09-17 12:11

Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd

A Keménykalap és krumpliorr című film Lópici Gáspárjaként népszerűvé vált színészt régóta betegség kínozza – szemén hályog van, a csípőjéből pedig letört egy darab egy esés során. Közlekedni csak járókerettel képes, így napjai nagy részét fotelban ülve tölti, ahonnan csak segítséggel tud eljutni a házon belül bárhova.

Ezen az állapoton tovább nehezít szegénységük és a szörnyű állapotban lévő otthonuk, ahonnan ki is lakoltathatják őket 25 milliós hiteltartozásuk miatt. Az idős színész felesége is nagyon beteg, így ő sem tudja már ellátni.

„Nem szokásunk panaszkodni, most is arról van szó, hogy aggódom a szüleimért. Próbálok minél többet dolgozni, hogy meglegyen a szükséges kis pénzünk – mondja a Blikknek fia, Szilágyi Péter. – Legutóbb elszegődtem egy szupermarketbe, de az nem vált be igazán, ahogy a közmunka sem. Most egy külsős cégnek köszönhetően kaptam munkát az M5 tévécsatornánál, ami egy ideig jó lehet. Így keveset vagyok itthon, nem tudok az öregekre vigyázni.”

A fiú hozzátette, segítség nélkül nem tudja már sokáig ellátni az idős párt. Ápolóra lenne szükségük, amit viszont nem tudnak megengedni maguknak. Az idősek otthona is megoldás lehetne, de félnek, hogy szétszakítaná a családot.

„Nem könnyű, de megpróbálom ellátni magam, persze, a fiam nélkül borzalmasan nehezek lennének a hétköznapok. De ez van, megöregedtem” – mondta a lapnak Szilágyi István.

Mai nap hírei

Már nem titok, miért hagyta ott Harry és Meghan egykori házát Eugénia hercegnő

joy.hu10 órája

Nyilatkozatot adott ki a Xiaomi az amerikai tiltással kapcsolatban

gsmring.hu11 órája

„Más elengedett kézzel biciklizik – én betét nélkül menstruálok!”

wmn.hu11 órája

10 ruhadarab, ami régen menő volt, ma pedig csak röhögünk rajtuk

unilife.hu12 órája

Mától csak előzetes regisztrációval lehet belépni Ausztriába

szimpatika.hu13 órája

Orbán óriási nyomást helyezett a magyar hatóságra, hogy napokon belül engedélyezze a kínai vakcinát

444.hu17 órája

Intézményvezetői kinevezéseket adott át Kásler Miklós

demokrata.hu17 órája

Elindulhat a 2022-es választásokon Gődény György

168ora.hu18 órája