Egy régóta húzódó sérelem állhat Kiss Ramóna távozása mögött

Megszólalt egy szakmabeli, aki nem mellékesen azt is elárulta, mennyit keresett Kiss Ramóna a Reggeli egy-egy adásával. Bulvárösszefoglaló.

Szerző: Startlap

Forrás: startlap.hu | 2020-09-15 13:42

Fotó: YouTube/ Tatár Csilla

Egy régóta húzódó sérelem állhat Kiss Ramóna távozása mögött

Nagy felzúdulást váltott ki a közönségből, amikor Lékai-Kiss Ramóna váratlanul megjelent Stohl András oldalán a TV2 képernyőjén. Arról, hogy miért váltott, csak röviden, diplomatikusan nyilatkozott, de egy névtelen szakmabeli megszólaló jóval bőbeszédűbben árnyalta a döntést. Nem mellékesen egyébként azt is közel pontosan megmondta, mennyit kereshetett Lékai-Kiss a Reggeli egy-egy adásával. Ezenkívül Ördög Nóra is nyilatkozott az ügyről, aki hat éve igazolt át a konkurenciához. Részletek itt.

Gabriella Spanic fiának úgy megtetszett Budapest, hogy itt szeretne élni

A TV2 által Magyarországra telepített korábbi szappanopera-hősnő rövid interjúban mesélt a csatornának arról, milyen érzés a műsorban szerepelni, illetve mi a véleménye a fővárosról. Ha érdekel, mit mondott, akkor ezt a cikket olvasd el.

Enyhén zárójelben, a kíváncsiak számára megjegyeznénk, hogy az egykori Paula (vagy Paulina) 46 éves kora ellenére egyáltalán nem szégyenlős: az Instagram-oldalán találtak egy februári képet, amin a tetoválását és némi ékszert leszámítva semmit sem visel. Íme.

Gáspár Bea annyira lusta volt, hogy évekig pizsamában vitte a gyerekeket iskolába

Reggelit sem adott nekik, és ez a hanyagság lehet a családi túlsúly egyik oka. A témáról a LifeTV Bréking című műsorában beszélt, amiről itt nézhetsz meg egy rövid videót.

A magyar tévétörténet egyik legdöbbenetesebb pillanata a Nicki Minaj bőrébe bújt Curtis és az ő anakondája

Forrás: TV2

A rappernek a szöveg nagyon bénán ment, de ez szinte fel sem tűnik, annyira zavarbaejtő produkciót nyújtott. Az alig kettő perces előadásról itt elérhető egy videó, de gondold meg jól, hogy kattintasz-e.

Polgár Árpád rutinosan simogatta felesége fenekét, miközben az első döntős párként távoztak a Love Bistro stúdiójából

Polgár Árpád már máskor is megmutatta, hogy milyen szeretetteli rajongója felesége fenekének, és akkor sem volt ez másként, miután kiderült, hogy a hét versenyző páros közül elsőként őket jelölték a döntőbe. Videó és további részletek itt.

Dobó Kata: Már nem okoznak álmatlan éjszakákat a gyűlölködések, de volt olyan időszak

Az alábbi cikkben videón pillanthatsz be Dobó Kata második filmjének forgatására. Az előző művét érintő lesújtó kritikák mellett többek között a gyerekszereplőkre vonatkozó különleges szabályokról, valamint a járvány miatt bevezetett előírások tapasztalatairól beszélgettek.

Fördős Zé megmutatta barátnőjét, akit gyakorlatilag sose láthatunk

Fördős Zoltán és a nála 17 évvel fiatalabb Sári köztudottan nagyon aktív életet él, így a fotókon is egy biciklitúra közben láthatók. A képeket ide kattintva nézegetheted.

Vajna Tímea belefogyott a koronavírusba

Az özvegy eleve sovány volt, emiatt a leadott kilók száma ugyan nem tűnik soknak, mégis rendesen meglátszik a testén. Ráadásul nagyon rövid idő alatt történt a tömegvesztés. Fotó és további részletek itt találhatók.

Esküvői fotót posztolt Bősz Anett, a Magyar Liberális Párt elnöke: hatalmas fehér ruhában, de mégis elég lazán mondták ki a boldogító igent

A 32 éves Bősz Anett gyorsan oltár elé állt, ugyanis a szintén politikával foglalkozó férjét, a nála egy tizessel idősebb Csőzik Lászlót tavaly ismerte meg. A pártelnök esküvős Insta-fotóját ebben a cikkben találod.

Szédítő fotók készültek Julianne Moore-ról, aki mindjárt betölti a hatvanat

Stanley Tucci és Julianne Moore 2002-ben. (Fotó: KMazur/WireImage

Az 1960-as születésű színésznőről a DuJour nevű lap készített néhány nagyon szexi, ugyanakkor visszafogott felvételt. Julianne Moore még mindig gyönyörű, amiről erre a linkre kattintva te is meggyőződhetsz.

Mai nap hírei

Havonta 5 percen múlhat a magyar nők élete

napidoktor.hu8 órája

Svájc sorsdöntő népszavazást tart az EU-val való kapcsolatáról!

napmintnap.com8 órája

18 játék, ami segít túlélni a COVID-19 második hullámát

gsmring.hu8 órája

Fördős Zé és Vadon Jani is imádta a déli parti éttermet

balaton.hu9 órája

Összeomlás szélén az egészségügy: emberhiány miatt maradnak el műtétek az Uzsoki kórházban

ezalenyeg.hu11 órája

Már ősszel is legyőzhetjük a gyomokat!

agraragazat.hu11 órája

Híres nők, akik egy másik nő mellett leltek boldogságra

joy.hu16 órája

Orbán Viktor: az ördög a részletekben rejlik

demokrata.hu18 órája