Egy jó hír, meg egy rossz hír: tarolhat az új lakáshitel; 9 éve nem történt ilyen a benzinkutakon

Startlap - Startlap
Egyik szemünk sír, a másik nevet. Szerdán ismét változik a benzin ára. Hamarosan indul egy 200 milliárd forintos keretösszegű lakáshitel.

Hírek – érzelmi töltetüktől függetlenül – azért születnek, hogy az emberek tájékoztatást kapjanak az őket közvetlenül érintő, vagy egyszerűen csak információhoz jussanak a világban aktuálisan zajló eseményekről. Új sorozatunkban mostantól minden nap készítünk egy külön cikket, amely tartalmaz egy jó és egy rossz hírt is; a témákat úgy válogatjuk, hogy a homlokráncolás mellett rögtön mosolyt is csaljunk olvasóink arcára. Következzen tehát egy kellemetlen és egy örömteli beszámoló.

Jó hír

A jegybank idén július elején hirdette meg azt a lakáshitelprogramot, ami a következő időszakban családok tízezreinek nyújthat kedvező kamatozású otthonteremtési hitelt lakásuk építése, vásárlása céljából. A részleteket ebből a cikkből ismerheted meg.

Rossz hír

A Holtankoljak.hu szerint a szerdán várható emeléssel a benzin ára eléri a korábbi történelmi rekordot, ami 2012 tavaszán következett be. A pontos összeget ebben a cikkben közlik.

Ez is érdekelhet

képcím

Sokat lehet spórolni egy jó bankváltással: elmondják a...

képcím

Itt az MNB nagy bejelentése: változások a zöld lakáshiteleknél

képcím

Dobrev Klára bemutatta az árnyékkormány tagjait