Kiemelt Hírek 2021. augusztus 04.

Egy jó hír, meg egy rossz hír: örülhetnek az autósok; Rusvai aggasztó jóslata az iskolakezdésre

Startlap Kiemelt Hírek 2021. augusztus 04.
Egyik szemünk sír, a másik nevet. A delta variáns megjelenése átírta Rusvai Miklós várakozásait. Fordulat a hazai kutakon a rekorddöntés után.

Getty Images[/caption] 

Hírek – érzelmi töltetüktől függetlenül – azért születnek, hogy az emberek tájékoztatást kapjanak az őket közvetlenül érintő, vagy egyszerűen csak információhoz jussanak a világban aktuálisan zajló eseményekről. Új sorozatunkban mostantól minden nap készítünk egy külön cikket, amely tartalmaz egy jó és egy rossz hírt is; a témákat úgy válogatjuk, hogy a homlokráncolás mellett rögtön mosolyt is csaljunk olvasóink arcára. Következzen tehát egy kellemetlen és egy örömteli beszámoló.

Jó hír

Múlt szerdától rekordszintű átlagáron juthatnak benzinhez a hazai autósok, pénteken azonban fordulat jön, aminek valószínűleg kivétel nélkül mindenki örülni fog. De mekkora árcsökkenést hoz a hétvége? Innen kiderül.

Rossz hír

Rusvai Miklós elmondta, szerinte mikor robbanhat be Magyarországon a koronavírus negyedik hulláma. A víruskutató korábban úgy gondolta, hogy talán októberig is kihúzhatjuk a koronavírus-fertőzés terjedésének felgyorsulása nélkül, a delta variáns megjelenése azonban átírta a várakozásait. Részletek.

Keresés az oldalon