Kiemelt Hírek 2021. augusztus 23.

Egy jó hír, meg egy rossz hír: a harmadik Pfizer-oltás sokat érhet; az eMAG nevével csalók élnek vissza

Startlap Kiemelt Hírek 2021. augusztus 23.
Egyik szemünk sír, a másik nevet. Újabb trükköt vetnek be a csalók, jó lesz vigyázni. A harmadik vakcina sokat számít a Pfizerből.

Hírek – érzelmi töltetüktől függetlenül – azért születnek, hogy az emberek tájékoztatást kapjanak az őket közvetlenül érintő, vagy egyszerűen csak információhoz jussanak a világban aktuálisan zajló eseményekről. Új sorozatunkban mostantól minden nap készítünk egy külön cikket, amely tartalmaz egy jó és egy rossz hírt is; a témákat úgy válogatjuk, hogy a homlokráncolás mellett rögtön mosolyt is csaljunk olvasóink arcára. Következzen tehát egy kellemetlen és egy örömteli beszámoló.

Jó hír

A harmadik Pfizer-oltás jelentősen csökkenti mind a megfertőződés, mind a kórházi ápolással járó komoly megbetegedés esélyét a hatvan év felettieknél – közölte az izraeli egészségügyi minisztérium. Részletek

Rossz hír

Újra lendületben az adathalász csalók, ezúttal az eMAG nevével élnek vissza. A trükk alapja nem a legújabb, de még így is érdemes odafigyelni, mert igazán pórul lehet járni. Hogy mire érdemes vigyázni, az ide kattintva azonnal ki fog derülni.

Keresés az oldalon