Kiemelt Hírek 2021. június 04.

Egy jó és egy rossz hír: sokk a hiteleseknek, öröm a húsvásárlóknak

Startlap Kiemelt Hírek 2021. június 04.
Egyik szemünk sír, a másik nevet; új cikksorozatunkban mindennap egymás mellé állítunk egy jó, és egy rossz hírt is. A mai rossz hír a hitelmoratóriummal kapcsolatos, a jó pedig a húsvásárlást tervezőknek szól.

Hírek – érzelmi töltetüktől függetlenül – azért születnek, hogy az emberek tájékoztatást kapjanak az őket közvetlenül érintő történésekről, vagy egyszerűen csak információhoz jussanak a világban aktuálisan zajló eseményekről. Új sorozatunkban mostantól mindennap készítünk egy külön cikket, amely tartalmaz egy jó és egy rossz hírt is; a témákat úgy válogatjuk, hogy a homlokráncolás mellett rögtön mosolyt is csaljunk olvasóink arcára. Következzen tehát egy kellemetlen és egy örömteli beszámoló.

Rossz hír

Kiderült, mennyivel kell többet visszafizetniük azoknak a hiteleseknek, akik 2022. június végéig a moratóriumban maradnak. A kellemetlen nem a kiderülés ténye, hanem az összeg sokkoló mértéke, amit ebben a cikkben közölnek.

Jó hír

Ha csirke- és/vagy sertéshús is szerepel a hétvégére tervezett menütök alapanyagai közt, most igazi árzuhanás vár rátok a boltokban. Ebből a cikkből megtudhatod, a következő pár napban hol érdemes beszerezni a húsárút.

Keresés az oldalon