Kiemelt Hírek 2021. június 09.

Egy jó és egy rossz hír: retteghet sok autós; bedurvul a kánikula

Startlap Kiemelt Hírek 2021. június 09.
Egyik szemünk sír, a másik nevet; új cikksorozatunkban mindennap egymás mellé állítunk egy jó, és egy rossz hírt is. Ma a közlekedéssel kapcsolatban érkezett örömteli információ, a várható időjárás tekintetében viszont kevésbé lehetünk elégedettek.

Hírek – érzelmi töltetüktől függetlenül – azért születnek, hogy az emberek tájékoztatást kapjanak az őket közvetlenül érintő történésekről, vagy egyszerűen csak információhoz jussanak a világban aktuálisan zajló eseményekről. Új sorozatunkban mostantól minden nap készítünk egy külön cikket, amely tartalmaz egy jó és egy rossz hírt is; a témákat úgy válogatjuk, hogy a homlokráncolás mellett rögtön mosolyt is csaljunk olvasóink arcára. Következzen tehát egy kellemetlen és egy örömteli beszámoló.

Jó hír

Egy friss együttműködési megállapodásnak köszönhetően már civil autósok videói alapján is büntet a rendőrség. Ha érdekel, milyen szabálytalanságokat elkövetőkre csap le mostantól a hatóság, nézd meg ezt a videót.

Rossz hír

Idén nagyon mostohán bánt velünk az időjárás, többnyire hideg, szeles tavaszunk volt, a kései fagyok rengeteg kárt tettek a mezőgazdaságban. Ezek után mindenki megkönnyebbüléssel fogadta pár nappal ezelőtt a kellemes nyári meleg érkezését. De a legfrissebb előrejelzés szerint hamarosan ismét lesz okunk az elégedetlenségre. Részletek.

Keresés az oldalon