Egy jó és egy rossz hír: nagy változás jön az OTP-nél; ekkor robbanhat be a koronavírus itthon

Startlap - Startlap
Egyik szemünk sír, a másik nevet. A fizikus szerint hamarosan durva fertőzésszámok várhatóak Magyarországon. Fontos bejelentés az OTP Banktól.

Hírek – érzelmi töltetüktől függetlenül – azért születnek, hogy az emberek tájékoztatást kapjanak az őket közvetlenül érintő, vagy egyszerűen csak információhoz jussanak a világban aktuálisan zajló eseményekről. Új sorozatunkban mostantól minden nap készítünk egy külön cikket, amely tartalmaz egy jó és egy rossz hírt is; a témákat úgy válogatjuk, hogy a homlokráncolás mellett rögtön mosolyt is csaljunk olvasóink arcára. Következzen tehát egy kellemetlen és egy örömteli beszámoló.

Jó hír

Újfajta bankkártyák tesztelését kezdte meg az OTP. Először a 14-24 éves ügyfelek próbálhatják ki a szeptember 30-áig tartó próbaidőszak alatt, később azonban széles körben elérhetővé tennék. Ha kíváncsi vagy, milyen változásról van szó, erre a linkre kattints.

Rossz hír

A mostani hétvége volt a fordulópont, innentől megint romlani fognak a koronavírus-fertőzések számai – véli Vattay Gábor. Ha érdekel, a fizikus számításai szerint milyen lesz a járványhelyzet pár hét múlva Magyarországon, ebből a cikkből megtudhatod.

Ez is érdekelhet

képcím

Orbán Viktor disznót vágott: "Errefelé még nem öltem disznót"

képcím

Hamarosan a központi időpontfoglalóban is regisztrálhatsz a...

képcím

Ahol egy kórház sorsa döntheti el a választást